H CINDY CRAWFORD ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ

Η Kaia Gerber ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της και μία λαμπρή καριέρα προμηνύεται για αυτήν στον χώρο της μόδας. Ακόμη και αν η Cindy… κρεμάσει τα παπούτσια της, αυτές τις στιγμές της, θα τις θυμόμαστε για πάντα.

Στις 20 Φεβρουαρίου η Cindy Crawford έγινε 50 ετών και σε δήλωση της μεταξύ σοβαρού και αστείου ανακοίνωσε την απόσυρση της από τον χώρο του modeling. Παράλληλα και ίσως καθόλου τυχαία η 14χρονη κόρη της Kaia Gerber έκανε την εμφάνιση της στην νέα καμπάνια του οίκου Chrome Hearts και όλοι μιλούν για μια γνώριμη εικόνα αφού η Kaia έχει κληρονομήσει το sex appeal και την ομορφιά της μητέρας της που μας πηγαίνει χρόνια πίσω.

947696_Kaia-Gerber-Chrome-Hearts-Campaign-Spring-2016_-4-.jpg

«Καθώς μεγάλωνα, καταλάβαινα πως όλο και περισσότερο ήθελα να μπω στον κόσμο του modeling,» δήλωσε στην Teen Vogue η Kaia «Μετά τη διαφήμιση του Versace, το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν, «Αυτό είναι!». Αυτό θέλω να κάνω.» Με την στήριξη λοιπόν της έμπειρης μητέρας της και τον δικό της επαγγελματισμό η Kaia μετράει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μόδας και η επιτυχία της είναι σχεδόν βέβαιη.

947693_Kaia-Gerber-Chrome-Hearts-Campaign-Spring-2016_-7-_2.jpg

Καθώς λοιπόν η Cindy Crawford αποσύρεται απ τον χώρο του modeling, αφήνει πίσω της ένα μεγάλο κεφάλαιο στην γραμμή της μόδας που αξίζει να θυμηθούμε μέσα από έντονες στιγμές της.

Οι δεκαετίες του ’80 και του ’90 είναι αυτές που στιγμάτισε η Cindy Crawford με την απαράμιλλη ομορφιά της το μοναδικό στυλ της και τις υπέροχες φωτογραφίσεις της οι οποίες την κατέστησαν σύμβολο του στυλ και σταθμό στον χώρο της μόδας.

cindy-crawford-vogue-italia-valia.jpg

Ένα supermodel της τηλεόρασης
Πριν γίνει το next top model της Αμερικής η Cindy Crawford ήταν γνωστή από το MTV κανάλι και την εκπομπή House of Style.

She-Original-Supermodel-TV.jpg
Φωτογραφίσεις με μαγιό
Η Cindy ήταν η βασίλισσα των φωτογραφίσεων με μαγιό. Οι τρομερές αναλογίες της και το sex appeal της την κατέστησαν κατάλληλη για φωτογραφίσεις με λιγοστά ρούχα. Κάποιες από αυτές συμπεριλήφθηκαν στο ημερολόγιο του 1992.

Her-Swimsuit-Shoots-Unforgettable.jpg
Πρόσωπο μεγάλης διαφήμισης.
Ποιος μπορεί να ξεχάσει την Cindy Crawford να πρωταγωνιστεί στην διαφήμιση της Pepsi το 1992;

She-Starred-One-Most-Iconic-Super-Bowl-Ads-Ever.jpg
Λανσάρει trends
Το 1995 η Cindy στα MTV Movie Awards έκανε μία λαμπερή εμφάνιση, το ύφος της οποίας σήμερα ακολουθούν η Kendal Jenner και η Gigi Hadid.

She-Started-Trends-We-Still-Wearing-Today.jpg
Οικογενειακή αυτοκρατορία
Η κόρη της Cindy, Kaia, στην ηλικία των 14 ξεκίνησε με σταθερά και αργά βήματα της πορεία της ως μοντέλο όπως ακριβώς και η μητέρα της.

She-Built-Fashion-Empire.jpg
Απαράμιλλη ομορφιά
Το 1990 υπέγραφε για την μοναδική ομορφιά της με ένα έμφυτο ταλέντο.

She-Has-One---Kind-Iconic-Beauty.jpg
Μούσα του Karl Lagerfeld
To 1993 η Cindy Crawford πόζαρε δίπλα στον Karl Lagerfeld και στην Claudia Schiffer ενόψει του fashion show της Chanel. O Karl Lagerfeld εξάλλου είχε δηλώσει ότι λάτρευε στην Cindy και ήταν μία από τις αγαπημένες μούσες του.

She-Muse-Fashion-Greatest-Designers.jpg

Πρόσφατες καμπάνιες
Δίπλα στην Claudia Schiffer και την Naomi Campbell η Cindy Crawford ήταν ένα από τα πρόσωπα της τελευταίας καμπάνιας του οίκου Balmain.

She-Continues-Look-Chic-Campaigns.jpg
Ο μύθος της πασαρέλας
Μετά από μεγάλες και πετυχημένες πασαρέλες η Cindy θεωρείται το catwalk icon της εποχής της. Το 1995 περπάτησε στο fashion show του Hervé Leger.

She-Runway-Legend.jpg
Σκορπίζει λάμψη
Στο φεστιβάλ Κανών το 2013 η ομορφιά της μαγνήτισε όλα τα βλέμματα περπατώντας στο κόκκινο χαλί.

She-Brings-Glamour-Everywhere-She-Goes.jpg

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *