ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑΣ 29ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ 23ΧΡΟΝΟΣ

Τους δράστες τριών επιθέσεων σε βάρος δύο γυναικών στην Κομοτηνή ταυτοποίησε το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη ενός 29χρονου Έλληνα κι ενός 23χρονου Ουκρανού, σε βάρος των οποίων σχημάτισαν δικογραφίες για ξεχωριστές υποθέσεις απόπειρας βιασμού, προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Όπως προέκυψε, τις πρώτες πρωινές ώρες της 14ης Φεβρουαρίου, ο 29χρονος επιτέθηκε σε 20χρονη και επιχείρησε να τη βιάσει, πλην όμως δεν ολοκλήρωσε την πράξη του και τράπηκε σε φυγή. Ο ίδιος, τον Οκτώβριο του 2015, μπήκε στην είσοδο πολυκατοικίας μαζί με 19χρονη, στην οποία και επιτέθηκε σεξουαλικά. Από την πλευρά του, ο 23χρονος πλησίασε τις πρώτες πρωινές ώρες της 13ης Ιανουαρίου 22χρονη κι έκανε ασελγείς χειρονομίες σε βάρος της.

Σημειώνεται ότι από τις τρεις αυτές υποθέσεις μόνο η μία είχε καταγγελθεί στις αρμόδιες διωκτικές Αρχές, ενώ οι υπόλοιπες προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα. Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των δύο δραστών υποβάλλονται στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *