ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΔΙΑΛΟΓΟ

Μετά τη διάσπαση στο μέτωπο των αγροτών , με πολλά μπλόκα να ζητούν διάλογο με την κυβέρνηση και να υποβάλλουν προτάσεις, ενώ άλλα να τηρούν σκληρή στάση, καταγγέλλοντας τους συναδέλφους τους, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη δήλωσε ότι εκείνοι που επιθυμούν τον διάλογο με την κυβέρνηση είναι η πλειοψηφία μεταξύ των αγροτών.

Παράλληλα, η κυβερνητική εκπρόσωπος εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι φωνές αδιαλλαξίας θα παρακαμφθούν, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για ένα διάλογο μεταξύ κυβέρνησης και αγροτών. Η ίδια επισήμανε ότι υπάρχει περιθώριο βελτιώσεων στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς που αφορούν τους αγρότες.

Σημείωσε ότι στην κυβέρνηση κατατέθηκαν τρία διαφορετικά αιτήματα εκπροσώπων αγροτών για διάλογο με την κυβέρνηση και οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού από τις Βρυξέλλες.

Επιπλέον, εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι οι θεσμοί θα επιστρέψουν σύντομα, ενώ σημείωσε ότι δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες όσοι αμφισβητούν τη συμφωνία του 2015, και επανέλαβε ότι η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να τηρήσει τη συμφωνία που υπέγραψε, αλλά δεν είναι διατεθειμένη να πάει ούτε μισό βήμα πέρα από αυτή.

«Τηρούμε τη συμφωνία, γεγονός που αναγνωρίζεται από την πλειοψηφία των εταίρων και ταυτόχρονα θέτουμε ως προτεραιότητα την προστασία των ασθενέστερων», τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *