F1: POLE POSITION ΓΙΑ ΤΟΝ HAMILTON

Σε νίκη -την πρώτη του στη φετινή αγωνιστική σεζόν- θα κληθεί να μετατρέψει την pole position που κατέκτησε ο L. Hamilton στις κατατακτήριες δοκιμές του ισπανικού grand prix.

Παρά το λάθος στο οποίο υπέπεσε στην πρώτη του προσπάθεια, ο Βρετανός επέστρεψε στην πίστα και έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα απ’ όλους, κατακτώντας την τρίτη pole position της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Δύο προσπάθειες πραγματοποίησε και ο N. Rosberg, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βελτιώσει σημαντικά την αρχική του επίδοση, μένοντας μετά από αρκετό καιρό στη δεύτερη θέση.

Η έκπληξη των κατατακτήριων δοκιμών του ισπανικού grand prix ήρθε από την Red Bull. Η αυστριακή ομάδα δεν άφησε ανεκμετάλλευτο το γεγονός ότι η Ferrari δεν μπορούσε να βρει ρυθμό, κατακτώντας με τους Ricciardo και Verstappen την Τρίτη και την τέταρτη θέση αντιστοίχως.

Από την τρίτη σειρά του grid θα εκκινήσουν τα μονοθέσια της Ferrari, με τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας να μιλούν μετά το τέλος της διαδικασίας για κάποιο πρόβλημα ή για κάποια λανθασμένη ρύθμιση που δεν επέτρεψε στους Vettel και Raikkonen να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από την πέμπτη και την έκτη θέση.

Πίσω από τις δύο Ferrari θα βρεθούν οι Βottas και Sainz, με τους Perez και Alonso να κατατάσσονται στην 9η και τη 10η θέση, μπροστά από τους ομόσταυλούς τους Hulkenberg και Βutton.

Εκτός συνέχειας έμεινε από πολύ νωρίς ο F. Massa, αποτυγχάνοντας να ολοκληρώσει τη δεύτερη προσπάθειά του κατά τη διάρκεια του Q1. Ο Βραζιλιάνος θα εκκινήσει στον αυριανό αγώνα από την 18η θέση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *