ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΡΕΚΟΡ ΟΙ WARRIORS

Το κυνήγι του καλύτερου ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ συνεχίζεται για τους Warriors! Οι Πρωταθλητές έδειξαν ότι ξεπέρασαν την προ ημερών ήττα τους από τους Celtics, επικρατώντας άνετα με 136-111 των Blazers, ανέβασαν το ρεκόρ τους στο 69-8 και πλέον χρειάζεται να κερδίσουν τα 4 από τα τελευταία 5 παιχνίδια τους προκειμένου να σπάσουν το ρεκόρ των Bulls με 72 νίκες που κρατάει από την σεζόν 1995/96!

Πριν από όλα αυτά, βέβαια, το Golden State πρόλαβε να γράψει την δική του ιστορία, αφού κατά την διάρκεια του αγώνα ξεπέρασε τα 1.000 εύστοχα τρίποντα για την φετινή σεζόν, κάτι που δεν έχει καταφέρει καμία άλλη ομάδα στην ιστορία της Λίγκας! Όσο για το ποιός ήταν ο παίκτης που σημείωσε το ιστορικό τρίποντο; Μάλλον η απάντηση είναι αρκετά προφανής: Ο Stephen Curry φυσικά!

Γενικώς, πάντως, ήταν μία βραδιά σαν… όλες τις άλλες για τους Warriors. Ο Curry ήταν – για ακόμα μία φορά φέτος –ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 39 πόντους με 9/13 τρίποντα, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ο Draymond Green σημείωσε το (13ο φετινό του) triple-double με 22 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ, ο Klay Thompson τους ακολούθησε με 21 πόντους και ο πάγκος πρόσφερε 42 πόντους έναντι μόλις 22 πόντων του αντίστοιχου των Blazers, σε ένα ακόμα πάρτι στο Oakland.

Όσο για τους Blazers; Έκαναν ό,τι μπορούσαν. Και η αλήθεια είναι ότι με βάση την απόδοσή τους και την τρομερή βραδιά που βρέθηκε ο Damian Lillard (38 πόντοι), με συνοδοιπόρο του τον C.J McCollum (18 πόντοι), θα μπορούσαν να κερδίσουν σχεδόν οποιαδήποτε ομάδα. Όχι όμως αυτούς τους Warriors. Κι ας έκλεισαν την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με 37-31. Κι αυτό γιατί στην συνέχεια του αγώνα το Golden State απλώς συνέχισε να σημειώνει για… χαβαλέ +30 πόντους σε κάθε δωδεκάλεπτο (κατά σειρά, 31, 32, 38 και 35 πόντους αντίστοιχα στα τέσσερα δωδεκάλεπτα του αγώνα), τελειώνοντας το παιχνίδι με 56.8% στα σουτ (50/88) και 60% στα τρίποντα (18/30), σε μία… συνηθισμένη φετινή βραδιά για τους Πρωταθλητές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *