ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ – ΔΙΕΚΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Ένταση επικράτησε έξω από το ΕΒΕΑ όταν εργαζόμενοι της Ηλεκτρονικής Αθηνών που πτώχευσε θέλησαν να παραβρεθούν στην συνέντευξη Τύπου.

Όταν τελικά τους επετράπη η είσοδος, με τα πνεύματα να είναι οξυμένα, διακόπηκε η συνέντευξη που παραχωρούσε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας. Για την επόμενη εβδομάδα αποφασίστηκε το ραντεβού της ιδιοκτησίας με τους εργαζομένους.

Οι εργαζόμενοι δεν ικανοποιήθηκαν από το αποτέλεσμα της τριμερούς συνάντησης με τη διοίκηση της εταιρείας στο υπουργείο Εργασίας που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα.

Αρχικά οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο υποκατάστημα της Ηλεκτρονικής Αθηνών στο Περιστέρι.

Δήλωσαν ότι δεν είχαν την παραμικρή ενημέρωση για τις προθέσεις της διοίκησης της Ηλεκτρονικής και αναφέρουν ότι έμαθαν την δραματική εξέλιξη από τα μέσα ενημέρωσης.

Οι 450 εργαζόμενοι της Ηλεκτρονικής Αθηνών ζητούν τις αποζημιώσεις τους, προκειμένου να στηριχθούν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους κατά τη διάρκεια της δύσκολης προσπάθειας να βρουν αλλού εργασία.

Όπως ανακοίνωσε αργά το απόγευμα της Τετάρτης η διοίκηση της Ηλεκτρονικής Αθήνων, η εταιρία κηρύχθηκε σε κατάσταση πτώχευσης και από σήμερα, Πέμπτη, κλειστά θα παραμείνουν όλα τα καταστήματά της.

Η διοίκηση αναφέρεται στις προσπάθειες που κατέβαλε για να συνεχιστεί η λειτουργία της εταιρίας, τονίζοντας ότι την χαριστική βολή έδωσαν τα γεγονότα του προηγούμενου καλοκαιριού και τα capital controls.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *