ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΣ Ο ΣΑΝΤΕΡΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΛΙΝΤΟΝ

Πολιτικά ενισχυμένος από τις νίκες που κατέγραψε στους προκριματικούς κύκλους που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο, ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών Μπέρνι Σάντερς ελπίζει στην τελική θετική έκβαση της προεκλογικής του εκστρατείας. Ο ίδιος υποστήριξε ότι διαθέτει την πολιτική δυναμική που μπορεί να του εξασφαλίσει την υποστήριξη των κέντρων εξουσίας του κόμματος στον αγώνα του κατά της Χίλαρι Κλίντον.

Ο Σάντερς επικράτησε με ευκολία στους προκριματικούς κύκλους που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στην Αλάσκα, στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, αλλά και τη Χαβάη. Οι τελευταίες δηλώσεις του δείχνουν τη στόχευσή του προκειμένου ν’ ανατρέψει την ηγετική πορεία της Κλίντον και τελικά να εξασφαλίσει τον απαραίτητο αριθμό των εκλεκτόρων που απαιτούνται ώστε να επιλεγεί για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών.

Σε συνεντεύξεις που παραχώρησε χθες, ο Σάντερς τονίζει ότι οι Δημοκρατικοί «υπερεκλέκτορες» που μπορούν ν’ αλλάξουν την υφιστάμενη δυναμική στους προκριματικούς κύκλους, μπορούν να τον υποστηρίξουν, καθώς μερικές δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι έχει περισσότερες πιθανότητες από την Κλίντον, να νικήσει έναν υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων.

«Η πολιτική δυναμική είναι με το μέρος μας. Πολλοί από τους υπερεκλέκτορες είναι ενδεχόμενο να επανεξετάσουν τη στάση τους με τη Χίλαρι Κλίντον,» δήλωσε Γερουσιαστής από το Βερμόντ σε πολιτικό εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου CNN.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *