ΕΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥΖΑΛΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Δεν φαίνεται να μεταπείθεται ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος για την υπόθεση Μουζάλα, ούτε μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Σε ανάρτησή του στο twitter δίνει συνέχεια στις προειδοποιήσεις του για τον κυβερνητικό συνασπισμό: «Παραίτηση Μουζάλα προϋπόθεση»…

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ότι έχω δημόσια δηλώσει ισχύει, δεν αλλάζω θέσεις, αύριο η ΚΟ των ΑΝΕΛ, παραίτηση Μουζάλα προϋπόθεση».

Αν και δεν διευκρινίζει για ποιο πράγμα είναι προϋπόθεση η παραίτηση Μουζάλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Π. Καμμένος έχει απειλήσει με παραίτηση του ιδίου και των υπουργών που προέρχονται από τους ΑΝΕΛ.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, συνεχίζει να επισημαίνει ότι ακόμη κι έτσι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ θα συνεχίσουν να στηρίζουν την κυβέρνηση.

Φημολογία αργά το βράδυ της Τετάρτης έκανε λόγο για «προειδοποιητικές» κινήσεις του Π. Καμμένου και συγκεκριμένα ότι συνεργάτες του μάζευαν τα πράγματά τους από το υπουργείο, ότι ο υπουργός Άμυνας προετοίμαζε σύσκεψη με την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και ότι θα ακύρωνε το προγραμματισμένο ταξίδι του στις ΗΠΑ.

Παράλληλα, πληροφορίες ανέφεραν ότι ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και ο στενός συνεργάτης του Πάνου Καμμένου και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ δείπνησαν μαζί με τον Πάνο Καμμένο στο σπίτι του, σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι.

Γεγονός είναι, πάντως, ότι ο Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε στον υπουργό Άμυνας και του ζήτησε να ξανασυζητηθεί το θέμα Μουζάλα μετά τη Σύνοδο Κορυφής και την επιστροφή και των δύο στην Ελλάδα (ο πρωθυπουργός από τις Βρυξέλλες και ο υπουργός Άμυνας από τις ΗΠΑ). Ωστόσο, το τηλεφώνημα δεν φαίνεται να απέδωσε, όπως προκύπτει από το tweet του Π.Καμμένου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *