ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ: «ΟΡΙΣΤΕ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟΝ ΟΑΕΕ»

«Χρωστάω πάνω από 30.000 ευρώ στον ΟΑΕΕ. Για να είμαστε ακριβείς και δίκαιοι όμως, δεν τους τα χρωστάμε, αυτοί μας τα ζητούν, απαίτηση που είναι παράνομη και αντισυνταγματική, γιατί δεν λαμβάνουν υπ΄όψιν τα κριτήρια διαβίωσης του κάθε οφειλέτη επιχειρηματία. Οι παραλογισμοί σε αυτό το ταμείο είναι αμέτρητοι. Δεν μπορεί ένας επιχειρηματίας που «τρέχει» μια εταιρεία με 50 άτομα προσωπικό και ένας ψιλικατζής που είναι τα ίδια χρόνια ασφαλισμένος με τον μεγαλοεπιχειρηματία, π.χ 15ετία, να πληρώνουν τις ίδιες εισφορές. Είναι δυνατόν να βρίσκονται στην ίδια κλάση; Στην Ελλάδα, οι αλήτες αυτοί που μας κυβερνούν και οι οποίοι είναι ανίδεοι περί λειτουργίας της αγοράς, έχουν μετατρέψει την ασφαλιστική κάλυψη…σε χαράτσι, σε δυσβάστακτο φόρο. Εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας ο οποίος παρέχει διαδικτυακές υπηρεσίες σε εταιρείες. Ο τζίρος μου τα χρόνια της κρίσης έχει μειωθεί περίπου στο…80%. Δεν βγάζω παραπάνω από 4.000 ευρώ τον χρόνο. Τι να πρωτοπληρώσω με αυτά; Τον ΟΑΕΕ; Για ποιο λόγο; Προσωπικά πιστεύω, και την γνώμη μου αυτή ασπάζονται και οι περισσότεροι συνάδελφοι μου, πως από την στιγμή, που το ταμείο δεν μας παρέχει την δυνατότητα να επιλέξουμε την ασφαλιστική κλάση που επιθυμούμε, και η οποία θα αντικατοπτρίζει τις πραγματικές οικονομικές μας δυνατότητες, δεν υπάρχει διέξοδος. Αυτό είναι και το εγκληματικό λάθος του ΟΑΕΕ. Έχει πάψει να είναι  ασφαλιστικό ταμείο και έχει μετατραπεί σε…φορολογική υπηρεσία, αφου επιλέγει μόνο του, σε ποια κλάση ανήκω και τι χρήματα πρέπει να πληρώνω. Εγώ αυτό το θεωρώ παράνομο και αντισυνταγματικό. Πρέπει ο ίδιος ο ελεύθερος επαγγελματίας, να επιλέγει την κλάση στην οποία θα ανήκει και οι υπηρεσίες που θα του παρέχονται θα είναι ανάλογες των χρημάτων που είναι διατεθειμένος να καταβάλλει στον φορέα του. Δεν έχουν δικαίωμα να τοποθετούν…ετσιθελικά τον επιχειρηματία εκεί που οι ίδιοι θέλουν, και μάλιστα χωρίς να λαμβάνουν υπ’οψιν την οικονομική πραγματικότητα της αγοράς και του ιδίου» δηλώνει στο bangladeshnews.gr, o ελεύθερος επαγγελματίας, Ευάγγελος Κανίνιας.

eyaggelos 1
O ελεύθερος επαγγελματίας, Eυάγγελος Κανίνιας, με το καπελάκι της Μπαρτσελόνα, αποχαιρετά για πάντα….την πληρωμή των εισφορών προς τον ΟΑΕΕ!
ΤΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ, «ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ» ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ…

«Αν τα χρήματα αυτά, τα δίναμε σε μια ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία θα μας συμπεριφέρονταν ως βασιλιάδες. Πρώτο…κρεβάτι. Αν αρρωσταίναμε, θα είχαμε 1ο γιατρούς πάνω από το κεφάλι μας. Τι ζητάμε; Πρώτον και σημαντικότερον, να κλείσει το υφιστάμενο, ληστρικό και καταχρεωμένο ταμείο που ακούει στο όνομα ΟΑΕΕ, δίνοντας μας πίσω αυτά που πληρώναμε τόσα χρόνια. Να γίνει εκκαθάριση υπολοίπων και να προχωρήσει η δημιουργία ενός νέου, βιώσιμου ταμείου στο οποίο θα πληρώνουμε 100 ευρώ συνταξιοδοτικές εισφορές και 50 ευρώ εισφορές ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, αν το επιθυμούμε. Οι επιπλέον εισφορές θα καταβάλλονται από τον ελεύθερο επαγγελματία, ανάλογα με την κρίση του και τις δυνάμεις του, για να καλυφθούν τα «χαμένα» χρόνια της ασφάλισης κατά την περίοδο της κρίσης. Οι συνάδελφοι μου στην αγορά συμφωνούν απολύτως μαζί μου. Δύο τελευταίες επισημάνσεις/παροτρύνσεις: Να μην πληρώνει κανείς μέχρι να κλείσει το ταμείο. Το ότι μου τα ζητά το κράτος, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα πληρώσω. Και το σημαντικότερο: Στις υπόλοιπες χώρες η ασφάλιση είναι ανταποδοτική. Δίνεις ότι παίρνεις. Σε εμάς γιατί δεν ισχύει το ίδιο;»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΛΣΑΜΙΔΗΣ

8 thoughts on “ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ: «ΟΡΙΣΤΕ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟΝ ΟΑΕΕ»

  • 12 Ιουνίου 2016 at 15:07
    Permalink

    Μόνη εγγύηση για την Κοινωνία είναι η ανατροπή του κατοχικού πολιτικού συστήματος και η εγκαθίδρυση Δημοκρατίας.

    Στους χαλεπούς καιρούς της Ευρωχούντας
    και χάρη των αγέννητων Ελλήνων,
    του Κολοκοτρώνη την σημαία
    σταυρωτά θε ν’ ανεμίσω
    σε καταγάλανο ουρανό.
    Της Επανάστασης να εμπνεύσει
    και πάλι τον Θυμό.

    Reply
  • 12 Μαΐου 2016 at 19:12
    Permalink

    Η ιστορία με τον Ο.Α.Ε.Ε είναι τρομακτικός παραλογισμός. Το πρόβλημα έχει την πιο απλή λύση .
    Μας απειλούν με κατασχέσεις και ποινές ενώ θα μπορούσε να γίνει ένας συμψηφισμός. Τα χρήματα που έχουμε δώσει μέχρι τώρα με τα χρήματα που χρωστάμε χωρίς βέβαια τις σχιζοφρενικές χρεώσεις που επιβάλουν και να ρυθμίσουμε τη διαφορά αν υπάρχει . Μετά απ’ αυτή τη διαδικασία ξεκινάμε πάνω σε νέα βάση για να αποκτήσει ρευστότητα και το ταμείο να καλύψει τις υποχρεώσεις του κι’ εμείς να κάνουμε τη δουλειά μας χωρίς άγχος. Να νιώσουμε άνθρωποι.

    Reply
  • 12 Μαΐου 2016 at 19:11
    Permalink

    Στην Ελλάδα το συστημα είναι ΑΝΑΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΟ. Και για όποιον δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει αυτό καλά θα κάτσει να μάθει για να μη κοιτάει μόνο τον κώλο τον δικό του γιατί αυτά μας έφεραν εδώ που μας έφεραν.

    Reply
    • 13 Μαΐου 2016 at 01:04
      Permalink

      ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Κ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ. ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΟΥΜΕ?… ΕΙΣΑΙ ΔΥ Η’ ΣΥΝΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ… ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΩ?….

      ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΔΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΕΞΟΥ Κ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ…) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΙ Κ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΟΥΣ.
      ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΕΙΡΑ Κ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΙΣΑ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, Κ ΟΙ ΔΙΠΛΟΙ/ΤΡΙΠΛΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ.
      ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΙΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ (ΤΑ Μ.Ο.Ν.Α.Δ.Ι.Κ.Α. Δ.Υ.Ο. Ε.Μ.Π.Ο.Δ.Ι.Α. ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ, Κ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ. Ο ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ….ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ (!!!!!!).
      Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΣ ΕΣΥ ΑΥΡΙΟ ΑΦΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ???

      Ε.Κ.Λ.Ο.Γ.Ε.Σ. Τ.Ω.Ρ.Α.!!!!!! («ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ»!!!!!)

      Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ Π.Ο.Τ.Ε.!!! (ΠΟΣΩ ΜΑΛΛΟΝ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΚΗ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΧΟΣ ΙΧΝΟΣ ΝΡΟΠΗΣ ΕΣΤΩ Κ ΣΗΜΕΡΑ!!!! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΗΤΑΝ Κ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΧΩΡΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

      ΕΚΛΟΓΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣ!!!!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ!!!!!

  • 12 Μαΐου 2016 at 15:21
    Permalink

    ΕΙΝΑΙ Ε.Κ.Β.Ι.Α.Σ.Τ.Ε.Σ.. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛ ΕΠ Γ*ΜΙΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ (ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΣΕ Ο Ι.Δ.Ι.Ο.Σ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ (ΟΙ 600.000 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 800.000!!!) ΚΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΧΡΕΙΑΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 700 Κ 800 ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ!!!!!!! ΑΠΟ Π.Ο.Υ. ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ??? ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΕΙ ΑΥΤΟΣ Κ Η ΟΙΚΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ?? ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΡΕΥΜΑ?? ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ??? ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ… ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ Κ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ «ΧΡΕΗ» ΠΟΥ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ!!!!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ… ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙΧΑΝ Κ.Α.Ν. Ι/Φ ΚΑΛΥΨΗ!!!! ΑΡΑ…. ΣΟΥ ΧΡΕΩΝΟΥΝ, ΤΟΚΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ (ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ)!!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ (ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ) ΤΡΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ (= Η «ΣΥΝΤΑΞΗ» ΠΟΥ… ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΚΑΙ ΑΜΑ), ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΑΣΤΑΚΟΥΣ Κ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΤΕ!!!
    ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕΣ ΣΑΜΠΑΝΙΑ (=ΜΑΓΝΙΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ ΠΧ) ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙΧΑΝ…
    ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ, Κ ΑΝ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ/ΜΗΝΑ…
    ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΑΥΤΟΣ Κ ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ «ΧΡΕΗ» ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ, ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Π.Ο.Τ.Ε. ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΑΥΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΑΥΤΟΣ Κ ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΧΡΕΩΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΧΕ.

    Reply
  • 12 Μαΐου 2016 at 10:12
    Permalink

    Συμφονω με ολα αυτα και μπορω να πω και εγω αλλα τοσα.Τι γινετε ομως οταν εχεις περιουσικα στοιχεια στο ονομα σου και θα σου ερθει η κατασχεση απο το ΚΕΑΟ?Μην μου γραψεις καποιος οτι θα ξεκινησω διαδικασια ανακοπης κτλ.Δυστιχος εχουμε μπλεξει με αλητες ,μαφια και μαλλον δυσκολα θα ξεμπερδεξουμε

    Reply
  • 11 Μαΐου 2016 at 19:17
    Permalink

    δωσε αλεξηηηηη…….οι τυποι,αφου ψηφισες το ασφαλιστικο που τους γαμαει περισοτερο,ονειρευονται ασφαλιστικες εισφορες 100 ευρω το μηνα………….δωσεεεεεε……….πιο βαθιααααααα……….

    Reply
  • 11 Μαΐου 2016 at 18:54
    Permalink

    Τώρα ετοιμάστε 400.000 λουκέτα. Το ΤΕΒΕ ή ΟΑΕΕ έρχεται σε όλα τα χωριουδάκια και ζητάει τετραπλάσιες εισφορές. Ω! γελοίοι νομοθέτες, Ω! ανενημέρωτοι πολίτες ψηφοφόροι. 400.000 θέσεις εργασίας θα χαθούν από τα λουκέτα. Τα τέκνα σας τα σπουδάζετε λογιστές για να είναι άνεργα. 80 € το μήνα είναι η Ι/φαρμακευτική περίθαλψη, όλα τα άλλα είναι κλοπή. Παράνομη χρέωση και κατάσχεση. Όλα τα κόμματα της παρούσας Βουλής συνυπεύθυνα.

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *