Σχόλια : EΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ: «ΑΣΗΚΩΤΟ» ΒΑΡΟΣ Ο ΟΑΕΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ… http://www.bangladeshnews.gr/eleftheri-epangelmaties-asikoto-varos-o-oaee-imaste-me-psychofarmaka-mesa-sta-magazia-mas/ Ρεπορτάζ από την σκοτεινή πλευρά της ζωής Sat, 09 Apr 2016 08:40:44 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.4.2 Από: Antonis_Tsipras http://www.bangladeshnews.gr/eleftheri-epangelmaties-asikoto-varos-o-oaee-imaste-me-psychofarmaka-mesa-sta-magazia-mas/#comment-84 Wed, 06 Apr 2016 00:00:06 +0000 http://www.bangladeshnews.gr/?p=19475#comment-84 Εγώ ολοκλήρωσα σήμερα τη διακοπή εργασιών. Ήμουν 7 χρόνια στον ΟΑΕΕ και δεν μπορώ πλέον να πληρώνω ούτε καν τους διμηνιαίους λογαριασμούς. Μην αφήσετε τα χρέη να αυξηθούν. Κάντε διακοπή όσο είναι καιρός. Τουλάχιστον έτσι όσα λεφτά βγάζετε θα μένουν (όσο γίνεται) στο σπίτι σας.

]]>
Από: giannis giannopoulos http://www.bangladeshnews.gr/eleftheri-epangelmaties-asikoto-varos-o-oaee-imaste-me-psychofarmaka-mesa-sta-magazia-mas/#comment-83 Tue, 05 Apr 2016 18:57:58 +0000 http://www.bangladeshnews.gr/?p=19475#comment-83 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ.Α.Μ.Ι.Α. ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΟΦΟΡΕΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ΠΙΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΑΓΟΡΑ. ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΛΠ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΑΔΑ» ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ – ΠΗΓΑΙΝΑΝ 800.000 ΔΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΤΞΙΟΥΧΟΥΣ.. ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ ΚΛΠ – ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΠΟΣΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ… ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΟΛΗ Η ΑΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΩΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ!!!!!!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ Κ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΦΙΚΤΟ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΠΛΑ.

ΑΠΟ ΤΟ 2009 Ο ΟΑΕΕ ΕΠΡΕΠΕ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΜΕΙΣΩΣΕΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ. ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΑΥΞΑΝΕΙ. ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.

Ο ΟΑΕΕ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΝ Ι/Φ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ – ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΑΡΕΙΧΕ!!!!!!! ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΘΕΙΣ, ΠΟΣΩ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ… ΤΟΚΙΣΤΕΙ Η, ΔΗΘΕΝ, ΟΦΕΙΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙ ΑΥΤΗΝ!!!! Η ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΠΟΥ ΝΑ ‘ΝΑΙ. ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ + ΤΟΚΟΥΣ + ΠΡΟΣΤΙΜΑ. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

Ο ΟΑΕΕ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΧΡΕΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (+ΤΟΚΟΥΣ+ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΑΝΤΑ…) ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Ε.Ι.Χ.Α.Ν. Π.Λ.Η.Ρ.Η. ΑΣΦΑΛΙΣΗ, ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ, ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΦΟΡΕΑ (ΠΧ ΙΚΑ)!!!! ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΑΝ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ» ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ «ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ» ΑΠΟ ΟΑΕΕ!!! (ΟΙ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΧΑΡΤΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ, ΠΧ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΝΣΗΜΑ ΕΚΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ «ΧΡΕΩΝΟΥΝ» ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ – ΑΦΟΥ Ε.Ι.Σ.Α.Ι ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!). ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ Α.Π.Ο.Δ.Ε.Ι.Ξ.Ε.Ι.Σ. ΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΕΝΣΗΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΣΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, «Ε, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ ΕΓΚΑΙΡΩΣ, Ε, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΠΟΣΑ, Ε, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΣΕ Κ.Α.Ι. ΤΟΝ ΟΑΕΕ (!!!!) ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ + ΤΟΚΟΥΣ!!!!!! ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ ΣΕ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ Δ.Ε.Ν. Χ.Ρ.Ω.Σ.Τ.Α.Σ., ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΕ 3-4 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΣ!!!!!!

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΟΑΕΕ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ… ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΓΟΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ, ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ, ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ Η ΑΓΟΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΑ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ…

ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ, ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΗΘΕΛΕ. ΠΟΣΩ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ JUNIOR ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 1ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο,ΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

]]>
Από: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ http://www.bangladeshnews.gr/eleftheri-epangelmaties-asikoto-varos-o-oaee-imaste-me-psychofarmaka-mesa-sta-magazia-mas/#comment-82 Mon, 04 Apr 2016 15:44:30 +0000 http://www.bangladeshnews.gr/?p=19475#comment-82 42 χρόνια κυβέρνησαν όλα τα κόμματα από την μία άκρη της Βουλής μέχρι την άλλη άκρη. Όλοι οι εκλεγμένοι είναι συνυπεύθυνοι και συνυπαίτιοι για την καταστροφή που βιώνουμε σήμερα.
Κανένα κόμμα και κανένας αρχηγός δεν απαίτησε να σταματήσουν οι εγκληματικοί νόμοι, να σταματήσουν οι αντιαναπτυξιακοί νόμοι και οι παράλογοι νόμοι.
Οι 300 δεν ασκούν πολιτική ως σε πτωχευμένη χώρα, αλλά ώς σε χώρα με πλεόνασμα υψηλό. Σπατάλη παντού και φρένο στην ανάπτυξη με γραφειοκρατία. Κ.ΕΠ.Α.Ε.Πρόεδρος ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
24410-40911 – 69.89.422.844
συνέντευξη:

]]>
Από: Ηλίας Κολλιόπουλος. http://www.bangladeshnews.gr/eleftheri-epangelmaties-asikoto-varos-o-oaee-imaste-me-psychofarmaka-mesa-sta-magazia-mas/#comment-79 Mon, 04 Apr 2016 12:48:53 +0000 http://www.bangladeshnews.gr/?p=19475#comment-79 Γεια σας και από μένα ,
Όπως οι παραπάνω συνάδελφοι έτσι και εγώ αδυνατώ να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου προς το δημόσιο και όχι μόνο.
Σε μια ατομική επιχείρηση στον χώρο της οικοδομής ξεκινώντας με 500,00 ευρώ κεφάλαιο και για 7 χρόνια με δεύτερη δουλειά , επένδυα τα κέρδη στην ίδια την επιχείρηση με σκοπό να σταθώ στα πόδια μου .
Ως το τέλος του 2011 δεν χρωστούσα σε κανέναν ούτε δραχμή .
Και ξαφνικά σταμάτησαν τα πάντα .
Το τελευταίο μου έργο ήταν το 2012 από το οποίο μου φάγανε και 12.000,00 ευρώ.
Από τότε δεν έχω κάνει ούτε μεροκάματο .
Τα χρέη μου προς το δημόσιο και μόνο ξεπέρασε τις 90,000,00 ευρώ με 33,000 μόνο προς τον ΟΑΕΕ μαζί με τις προσαυξήσεις .
Η οικογένεια μου συχνά λαμβάνει τρόφιμα από φίλους και από την εκκλησία .
Δεν έχω τη δυνατότητα για καμία ρύθμιση λοιπόν και ζω με το άγχος μην αρρωστήσει το παιδί μου και μη με βάλουν φυλακή και δεν μπορώ να αγωνιστώ …
Σε λίγο θα μου κόψουν και το ρεύμα που έφτασε 3.000,00 ευρώ. Να είναι καλά οι άνθρωποι που δεν μου το κόψανε ακόμα και δεν πεθάναμε από το κρύο.
Η απόγνωση μου χτυπάει την πόρτα…
Μία ερώτηση υπάρχει μόνο στο μυαλό μου …..
Γιατί …?????????????????????????????

]]>