EΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ: «ΑΣΗΚΩΤΟ» ΒΑΡΟΣ Ο ΟΑΕΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ…

«Xρωστάω 11.000 ευρώ στον ΟΑΕΕ. Βρίσκομαι σε ρύθμιση. Για την ακρίβεια, χρωστούσα 11.000 ευρώ, αλλά με τους τόκους, το χρέος «εκτοξεύθηκε» πάνω από τις 14.000 ευρώ. Αυτός ο κακός χαμός που ζούμε, δεν πρόκειται να φτιάξει, δεν πρόκειται να διορθωθεί. Δεν ξέρω, αν θα τα καταφέρω να σταθώ συνεπής στην ρύθμιση, γιατί πέρα από αυτήν, πρέπει να πληρώνω και τις τρέχουσες εισφορές. Δηλαδή, 945 ευρώ το δίμηνο. Τον προηγούμενο μήνα μάλιστα, έπρεπε να πληρώσω 55 ευρώ παραπάνω. Κανείς δεν μας ενημέρωσε, ούτε μας εξήγησε, από που προέκυψε αυτή η αύξηση. Τα ζόρια που περνάμε είναι πολύ μεγάλα. Δεν μπορούμε να τα διαχειριστούμε. Γίναμε…Μπανγκλαντές, και ακόμη χειρότερα. Η προοπτική του λουκέτου στην επιχείρηση μου; Υπαρκτή, κάθε ώρα και λεπτό της ημέρας. Αν συνεχιστεί και άλλο αυτή η κατάσταση, δεν υπάρχει εναλλακτική. Το κλείνω και τελειώνω. Βέβαια, και να θέλω να το κλείσω, δεν μπορώ, καθώς πρέπει πρώτα να εξοφλήσω τις οφειλές μου. Αυτό δεν μπορώ να το κάνω. Και μιλάμε για μαγαζί 28 ετών. Κοιτούσα τα βιβλία μου, το περασμένο Σάββατο, και υπολόγισα, ότι η πτώση του τζίρου μου αγγίζει το 70%. Αγόρι μου, για να την «παλέψουμε» μέσα εδώ, που λέτε και εσείς οι νέοι, χρειαζόμαστε ψυχοφάρμακα, λεξοτανίλ. Αλλιώς δεν βγαίνουμε με τίποτα» υποστηρίζει στο bangladeshnews.gr η Αναστασία Γκαντάλη, ιδιοκτήτρια του καταστήματος υπόδησης «Μαραμπού».

20160404_112339
Αναστασία Γκαντάλη, ιδιοκτήτρια καταστήματος υπόδησης: Δεν έχουμε ζήσει ποτέ χειρότερη περίοδο, από αυτή που διανύουμε. Οι πελάτες μας είναι «εξαφανισμένοι» και εμείς είμαστε αναγκασμένοι να ζούμε και να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας με τα «ψίχουλα» που βγάζουμε. Όσες μπορούμε δηλαδή, γιατί τα ταμεία μας είναι άδεια. Κρίμα που καταντήσαμε έτσι, μετά από τόσα χρόνια δουλειάς. Δυστυχώς, δεν βλέπω διέξοδο, από την κατάσταση αυτή.

Μια βόλτα στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, αρκεί για να αντιληφθεί κανείς, το αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει οι ελεύθεροι επαγγελματίες της πόλης. Και αν στις πολυσύχναστες οδούς, οι καταναλωτές είναι ελάχιστοι, στις πιο απόμερες γειτονιές, δεν κυκλοφορεί ψυχή. Και εκεί που δεν περπατά κόσμος, δεν πραγματοποιούνται αγορές, δεν μπαίνουν λεφτά στο ταμείο του επιχειρηματία, με συνέπεια αυτός, να καταλήγει καταχρεωμένος και αβοήθητος. Αν με ένα μαγικό τρόπο, σήμερα,…και έπειτα από την απαραίτητη συγκατάθεση της τρόϊκα, οι δόσεις για τις απλήρωτες εισφορές προς τον ΟΑΕΕ, ανέβαιναν ακόμη και στις…500, δεν υπήρχε περίπτωση να εξοφληθούν από τους ελεύθερους επαγγελματίες, για τον απλούστατο λόγο, ότι η φορολογία έχει «καταβροχθίσει» τα πορτοφόλια των καταναλωτών. Οι επιχειρηματίες από την πλευρά τους, αντικρίζουν καθημερινά, το βουνό των απλήρωτων υποχρεώσεων να αποκτά ολοένα και πιο απειλητικό ύψος. Η πληρωμή τους είναι πρακτικά αδύνατη. Αύξηση προκαταβολής φόρου, αναδρομική αύξηση έκτακτης εισφοράς, εφορία, ΟΑΕΕ, προσωπικό, πάγια έξοδα, προμηθευτές. Λογαριασμοί δηλαδή, οι οποίες θα ήταν διαχείρισιμοι για τους ελεύθερους επαγγελματίες της Ελβετίας ή του Μπαχρεϊν, αλλά σε καμία περίπτωση, για αυτούς, της καταχρεωμένης Ελλάδας. Οι απλήρωτες εισφορές προς τον ΟΑΕΕ διαρκώς αυξάνουν, οι «διαρροές»από το καθεστώς της ρύθμισης γιγαντώνονται, αφού ελάχιστοι είναι αυτοί, που μπορούν να φανούν συνεπείς στην πληρωμή των παρελθοντικών όσο και τρεχουσών οφειλών. Το αποτέλεσμα; Η διαιώνιση ενός φαύλου κύκλου, όπου το κράτος, μετά και από τις αφόρητες πιέσεις της τρόϊκα, αυξάνει τα φορολογικά βάρη προς τους ελεύθερους επαγγελματίες, εκείνοι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν, δημιουργούνται τρύπες στα οικονομικά των ταμείων και κατ’επέκταση στον προϋπολογισμό του κράτους, με συνέπεια, νέα δυσβάστακτα μέτρα. Φαύλος κύκλος…

oaee5256

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΑΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟΝ ΟΑΕΕ Η ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ;

«Δεν μπορώ να πληρώσω με τίποτα τις οφειλές μου προς τον ΟΑΕΕ. Όταν πήγα να κάνω διακανονισμό, μου ζήτησαν να πληρώσω μπροστά 2.000 ευρώ. Λες και αν είχα τα λεφτά αυτά, θα πήγαινα να κάνω διακανονισμό. Ζητούν επίσης να πληρώσω την ιατρική περίθαλψη, και εγώ τους ρωτάω με την σειρά μου, για ποιο λόγο να κάνω κάτι τέτοιο. Απο την στιγμή που δεν μου παρέχετε τίποτα, από την στιγμή που ούτε εγώ, ούτε το παιδί μου έχουμε αρρωστήσει, για ποιο λόγο να σας πληρώνω; Συνολικά, χρωστάω περίπου στα 10.000 ευρώ. Έγιναν πολλά λάθη στο παρελθόν, και τώρα τα πληρώνουμε εμείς. Τα λεφτά του κράτους φαγώθηκαν από τους υψηλούς μισθούς του δημοσίου, χωρίς να υπάρχει η αντίστοιχη παραγωγή. Για το κράτος, είμαστε η σίγουρη πηγή άντλησης εσόδων. Από που αλλού, μπορούν να τα πάρουν, με εξαίρεση εμάς, τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους; Υπολογίζουν σε εμάς για να γεμίσουν τα ταμεία τους, αλλά με τέτοια ανεργία, είναι φανερό, πως έχουν κάνει μεγάλο λάθος στους υπολογισμούς τους. Την ίδια ώρα, τα φορολογικά βάρη που σηκώνουμε είναι απαράδεκτα. Δεν μπορούμε να αντέξουμε. Ούτε τα πάγια έξοδα της επιχείρησης μου, μπορώ να πληρώσω. Είμαι έτοιμος για κλείσιμο. Τα ενοίκια που πληρώνουμε, δεν μειώθηκαν, σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, αυξήθηκαν, και ο δήμος μας «τσουρουφλίζει» με τα τέλη. Αφήσαμε δυστυχώς, τον κάθε αληταρά πολιτικό να μας φέρει σε αυτήν την κατάσταση. Και στο λέω αυτά, εγώ, παντρεμένος με 3 παιδιά. Για προσπάθησε να τα ταϊσεις και θα δούμε αν θα τα καταφέρεις» δηλώνει γεμάτος παράπονο και οργή στο bangladeshnews.gr, o Αντώνης Κασσαμανώλης, ιδιοκτήτης του καταστήματος εστίασης «Ψήνεσαι».

20160404_110802(0)
Αντώνης Κασσαμανώλης, ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης: Πληρώνουμε, και μάλιστα βαριά, τα λάθη του πσρελθόντος. Το κράτος δεν αφήνει ελεύθερο χώρο στον επιχειρηματία για να «ανασάνει». Mας «βομβαρδίζουν» με φόρους. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι άλλο. Έχω τρία παιδιά. Μπορεί να αναλογιστεί κανείς τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις μου;
ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΜΕΤΡΑ ΒΑΡΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΤΩΣΕΙ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΔΟΣΕΙΣ… 

«Κανείς δεν μπορεί να πληρώσει τον ΟΑΕΕ. Και όσοι μπήκαν στις 100 δόσεις, δεν μπορούν να τις πληρώσουν, γιατί ταυτόχρονα, πρέπει να πληρώνουν και τις τρέχουσες εισφορές. Αυτό είναι αδύνατο. Πρέπει να υπάρξουν περισσότερες δόσεις. Αν καταργηθεί το ΚΕΑΟ, που κυνηγά ανελέητα τους οφειλέτες, μαζί με την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και τους τόκους των οφειλών, μπορούμε να μιλήσουμε για περισσότερες δόσεις, στη βάση της γνωμοδότησης Μανιτάκη, που κάνει λόγο για 180 δόσεις, και έτσι να βοηθηθούμε. Αν δεν καταργηθούν αυτά, προκειμένου να πάρουν μια ανάσα οι ελεύθεροι επαγγελματίες, δεν παραμείνουμε εγκλωβισμένοι στο ίδιο αδιέξοδο. Το ισχύον σύστημα είναι άδικο, είναι παράλογο και δεν μπορούμε να το παλέψουμε με τίποτα. Πρέπει να αλλάξει» τονίζει ο Χάρης Ευθυμιάδης, πρόεδρος του Συλλόγου Ασφαλισμένων – Ανασφάλιστων ΟΑΕΕ Θεσσαλονίκης.

116332

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΛΣΑΜΙΔΗΣ

5 thoughts on “EΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ: «ΑΣΗΚΩΤΟ» ΒΑΡΟΣ Ο ΟΑΕΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ…

  • 14 Ιουνίου 2016 at 03:21
    Permalink

    Fuck off!! Τουρκοκατρία…. Έλεος!!!

    Reply
  • 6 Απριλίου 2016 at 03:00
    Permalink

    Εγώ ολοκλήρωσα σήμερα τη διακοπή εργασιών. Ήμουν 7 χρόνια στον ΟΑΕΕ και δεν μπορώ πλέον να πληρώνω ούτε καν τους διμηνιαίους λογαριασμούς. Μην αφήσετε τα χρέη να αυξηθούν. Κάντε διακοπή όσο είναι καιρός. Τουλάχιστον έτσι όσα λεφτά βγάζετε θα μένουν (όσο γίνεται) στο σπίτι σας.

    Reply
  • 5 Απριλίου 2016 at 21:57
    Permalink

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ.Α.Μ.Ι.Α. ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΟΦΟΡΕΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ΠΙΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΑΓΟΡΑ. ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΛΠ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΑΔΑ» ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ – ΠΗΓΑΙΝΑΝ 800.000 ΔΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΤΞΙΟΥΧΟΥΣ.. ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ ΚΛΠ – ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΠΟΣΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ… ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΟΛΗ Η ΑΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΩΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ!!!!!!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ Κ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΦΙΚΤΟ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΠΛΑ.

    ΑΠΟ ΤΟ 2009 Ο ΟΑΕΕ ΕΠΡΕΠΕ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΜΕΙΣΩΣΕΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ. ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΑΥΞΑΝΕΙ. ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.

    Ο ΟΑΕΕ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΝ Ι/Φ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ – ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΑΡΕΙΧΕ!!!!!!! ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΘΕΙΣ, ΠΟΣΩ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ… ΤΟΚΙΣΤΕΙ Η, ΔΗΘΕΝ, ΟΦΕΙΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙ ΑΥΤΗΝ!!!! Η ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΠΟΥ ΝΑ ‘ΝΑΙ. ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ + ΤΟΚΟΥΣ + ΠΡΟΣΤΙΜΑ. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

    Ο ΟΑΕΕ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΧΡΕΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (+ΤΟΚΟΥΣ+ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΑΝΤΑ…) ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Ε.Ι.Χ.Α.Ν. Π.Λ.Η.Ρ.Η. ΑΣΦΑΛΙΣΗ, ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ, ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΦΟΡΕΑ (ΠΧ ΙΚΑ)!!!! ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΑΝ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ» ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ «ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ» ΑΠΟ ΟΑΕΕ!!! (ΟΙ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΧΑΡΤΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ, ΠΧ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΝΣΗΜΑ ΕΚΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ «ΧΡΕΩΝΟΥΝ» ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ – ΑΦΟΥ Ε.Ι.Σ.Α.Ι ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!). ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ Α.Π.Ο.Δ.Ε.Ι.Ξ.Ε.Ι.Σ. ΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΕΝΣΗΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΣΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, «Ε, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ ΕΓΚΑΙΡΩΣ, Ε, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΠΟΣΑ, Ε, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΣΕ Κ.Α.Ι. ΤΟΝ ΟΑΕΕ (!!!!) ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ + ΤΟΚΟΥΣ!!!!!! ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ ΣΕ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ Δ.Ε.Ν. Χ.Ρ.Ω.Σ.Τ.Α.Σ., ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΕ 3-4 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΣ!!!!!!

    ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΟΑΕΕ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ… ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΓΟΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ, ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ, ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ Η ΑΓΟΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΑ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ…

    ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ, ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΗΘΕΛΕ. ΠΟΣΩ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ JUNIOR ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 1ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο,ΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Reply
  • 4 Απριλίου 2016 at 18:44
    Permalink

    42 χρόνια κυβέρνησαν όλα τα κόμματα από την μία άκρη της Βουλής μέχρι την άλλη άκρη. Όλοι οι εκλεγμένοι είναι συνυπεύθυνοι και συνυπαίτιοι για την καταστροφή που βιώνουμε σήμερα.
    Κανένα κόμμα και κανένας αρχηγός δεν απαίτησε να σταματήσουν οι εγκληματικοί νόμοι, να σταματήσουν οι αντιαναπτυξιακοί νόμοι και οι παράλογοι νόμοι.
    Οι 300 δεν ασκούν πολιτική ως σε πτωχευμένη χώρα, αλλά ώς σε χώρα με πλεόνασμα υψηλό. Σπατάλη παντού και φρένο στην ανάπτυξη με γραφειοκρατία. Κ.ΕΠ.Α.Ε.Πρόεδρος ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    24410-40911 – 69.89.422.844
    συνέντευξη:

    Reply
  • 4 Απριλίου 2016 at 15:48
    Permalink

    Γεια σας και από μένα ,
    Όπως οι παραπάνω συνάδελφοι έτσι και εγώ αδυνατώ να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου προς το δημόσιο και όχι μόνο.
    Σε μια ατομική επιχείρηση στον χώρο της οικοδομής ξεκινώντας με 500,00 ευρώ κεφάλαιο και για 7 χρόνια με δεύτερη δουλειά , επένδυα τα κέρδη στην ίδια την επιχείρηση με σκοπό να σταθώ στα πόδια μου .
    Ως το τέλος του 2011 δεν χρωστούσα σε κανέναν ούτε δραχμή .
    Και ξαφνικά σταμάτησαν τα πάντα .
    Το τελευταίο μου έργο ήταν το 2012 από το οποίο μου φάγανε και 12.000,00 ευρώ.
    Από τότε δεν έχω κάνει ούτε μεροκάματο .
    Τα χρέη μου προς το δημόσιο και μόνο ξεπέρασε τις 90,000,00 ευρώ με 33,000 μόνο προς τον ΟΑΕΕ μαζί με τις προσαυξήσεις .
    Η οικογένεια μου συχνά λαμβάνει τρόφιμα από φίλους και από την εκκλησία .
    Δεν έχω τη δυνατότητα για καμία ρύθμιση λοιπόν και ζω με το άγχος μην αρρωστήσει το παιδί μου και μη με βάλουν φυλακή και δεν μπορώ να αγωνιστώ …
    Σε λίγο θα μου κόψουν και το ρεύμα που έφτασε 3.000,00 ευρώ. Να είναι καλά οι άνθρωποι που δεν μου το κόψανε ακόμα και δεν πεθάναμε από το κρύο.
    Η απόγνωση μου χτυπάει την πόρτα…
    Μία ερώτηση υπάρχει μόνο στο μυαλό μου …..
    Γιατί …?????????????????????????????

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *