ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΤΟΤΤΙ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΑΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΡΟΜΑ

Το πιο μεγάλο ματς της 34ης ημέρας στο Campionato έγινε στο «Ολίμπικο», όπου η Ρόμα με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Φραντσέσκο Τότι και Κώστα Μανωλά πήρε μεγάλη νίκη επί της Τορίνο με 3-2 και έχει τον πρώτο λόγο για να συμμετάσχει στους ομίλους του Champions League της νέας περιόδου.

Οι «Ρωμαίοι» που βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ ισοφάρισαν αρχικά σε 1-1 με την κεφαλιά του Μανωλά και στη συνέχεια από την κεφαλιά-πάσα του διεθνούς κεντρικού αμυντικού ο Τότι, ένα λεπτό μετά την είσοδό του στο γήπεδο, έκανε το 2-2. Ο αρχηγός της Ρόμα έβαλε την σφραγίδα του στο παιχνίδι με το δεύτερο προσωπικό του γκολ με πέναλτι.

Από ασίστ του Ταχτσίδη (μπήκε στο ματς στο 67΄), ο Ντε Μάιο στο 77΄ πέτυχε το νικητήριο γκολ της Τζένοα επί της Ίντερ.

Μένει μόνο η στέψη για τη Γιουβέντους. Η «Μεγάλη Κυρία» νίκησε και τη Λάτσιο με 3-0 στο Τορίνο και θέλει άλλη μία νίκη στις εναπομείνασες 4 αγωνιστικές για να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια στη Serie A.

Παρά το γεγονός ότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 27ο λεπτό η Σαμπντόρια κατάφερε να μην χάσει στην έδρα της Σασουόλο (0-0) και με το βαθμό αυτό έβαλε τις βάσεις για την παραμονή της στη Serie A τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι στο 89΄ με τον Μπεράρντι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *