ΕΚΛΕΨΑΝ 600 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΕΡΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

600 ευρώ σε κέρματα ξάφρισε ένας πελάτης – ποντικός από γνωστό πλυντήριο αυτοκινήτων στην Αλεξανδρούπολη τα ξημερώματα της Τρίτης στις 12:40.

Ο διαρρήκτης «γνωστός» στον ιδιοκτήτη, πήγε σαν κύριος τα ξημερώματα της Τρίτης στο πλυντήριο και μ’ ένα κατσαβίδι άνοιξε τέσσερα μηχανήματα, βάζοντας στη τσέπη το ποσό των 500 ευρώ, προκαλλώντας μεγάλες καταστροφές σε αυτά.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Νίκος Κεντέρογλου, ιδιοκτήτης του πλυντηρίου στο e-evros.gr, o δράστης έγινε αντιληπτός από τον ίδιο εξ αιτίας της βιντεοσκόπισης του χώρου.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, ο «πελάτης» του, στάθμευσε κανονικά με το Ι.Χ. του, του οποίου οι πινακίδες ήταν οφθαλμοφανείς από τις κάμερες, όπως και ο ίδιος. Ο ιδιοκτήτης ενημέρωσε άμεσα την αστυνομία για το συμβάν.

Στο σημείο έσπευσαν οι άνδρες της ΥΑ Αλεξανδρούπολης καθώς και η ιδιωτική υπηρεσία ασφαλείας του καταστήματος και το πρώι ο δράστης βρίσκονταν στο αστυνομικό τμήμα, ενώ νωρίς το μεσημέρι σήμερα, προσήλθε στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Στη κατοχή του διαρρήκτη, βρέθηκαν τα 200 από τα 300 ευρώ, ενώ σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του πλυντηρίου, ο δράστης ομολόγησε και κατονόμασε συνεργό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *