ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ Η ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ, 2-0 ΤΗ ΡΕΑΛ

Το «μπαμ» της Βόλφσμπουργκ ακούστηκε απόψε σε ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς οι «λύκοι» υπέταξαν τη Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα τους με 2-0 και πήραν ένα προβάδισμα για την πρόκριση ενόψει της ρεβάνς της 12ης Απριλίου, στην ισπανική πρωτεύουσα.

Στο 18΄ ο Ντανίλο ανέτρεψε τον Σούρλε παραχωρώντας πέναλτι και δίνοντας τη μεγάλη ευκαιρία στους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ, με τον Ρικάρντο Ροντρίγκες να γράφει το 1-0 από τα 11 μέτρα και τον Κέιλορ Νάβας να μαζεύει τη μπάλα από τα δίχτυα του ύστερα από 738 λεπτά στη διοργάνωση.

Στο 25΄ η σέντρα του Ενρίκε βρήκε στην κίνηση τον Άρνολντ ο οποίος έγραψε το 2-0 διαμορφώνοντας το τελικό σκορ νωρίς-νωρίς. Κι ενώ όλοι περίμεναν την αντίδραση των φιλοξενούμενων, οι «μπλάνκος» δεν έκαναν απολύτως τίποτα, καθώς βρέθηκαν σε ένα από τα χειρότερα αποψινά βράδια τους.

Στο 73΄ ο Μπενάλιο νίκησε στο τετ α τετ τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι εκεί η «βασίλισσα» έχασε κάθε ελπίδα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιξε απόψε για πρώτη φορά στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαιτητής: Τζανλούκα Ρόκι (Ιταλία)

Κίτρινες: Μπενάλιο, Βιεϊρίνια, Λουϊς Γκουστάβο, Αρνολντ – Μπέιλ

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ (Ντίτερ Χέκινγκ): Μπενάλιο, Βιεϊρίνια, Νάλντο, Ντάντε, Ρικάρντο Ροντρίγκεθ, Γκιλαβονγκί, Λουίζ Γκουστάβο, Άρνολντ, Μπρούνο Ενρίκε (80΄ Τρας), Ντράξλερ (90+3΄ Σάφερ), Σέρλε.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Κέιλορ Νάβας, Ντανίλο, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Μόντριτς (64΄ Ισκο), Κρόος (85΄ Χάμες Ροντρίγκες), Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (41΄ Χεσέ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *