Σχόλια για Bangladesh News http://www.bangladeshnews.gr Ρεπορτάζ από την σκοτεινή πλευρά της ζωής Sat, 24 Sep 2016 13:57:30 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.6.1 Σχόλιο στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ (ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) από animaplanetnafplio http://www.bangladeshnews.gr/dimotiko-kynokomio-alexandrias-i-apolyti-friki-prosochi-poly-sklires-ikones/#comment-706 Sat, 24 Sep 2016 13:57:30 +0000 http://www.bangladeshnews.gr/?p=22566#comment-706 Επειδή ακριβώς δεν το αξίζουν αυτό που περνάνε εκεί μέσα αυτά τα άμοιρα ζωάκια το φιλοζωικό σωματείο έχει την υποχρέωση να μηνύσει τον αντιδήμαρχο και τους υπαλλήλους του δήμου που δουλεύουν εκεί ώστε να παρέμβει εισαγγελέας και να απομακρυνθούν αυτοί οι ανίκανοι και επικίνδυνοι άνθρωποι από εκεί. μόνο έτσι θα λυθεί το πρόβλημα.

]]>
Σχόλιο στο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕΦ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ από Αφεντικά στην ξενιτιά – 7yx.gr http://www.bangladeshnews.gr/ellinas-sef-stin-afstralia-i-ellines-ergodotes-syberiferonte-san-skoupidia-tous-sybatriotes/#comment-705 Fri, 23 Sep 2016 11:55:44 +0000 http://www.bangladeshnews.gr/?p=24675#comment-705 […] Ήδη έχουμε αναφέρει για το πρώτο Flocafe στην Αγγλία και τώρα έχουμε την χαρά να σας παρουσιάσουμε το πρώτο Burger House στην Αυστραλία! Σύμφωνα με το άρθρο στόχος του ομίλου είναι “να γίνει το συγκεκριμένο κατάστημα το εφαλτήριο για την ανάπτυξη της Goody’s, σε ολόκληρη την Αυστραλία, μία αγορά 20 εκατομμυρίων καταναλωτών με ιδιαίτερες γαστρονομικές απαιτήσεις”. Και σε μια αγορά 20 εκατομμυρίων υποτιμημένων εργατών θα προσθέταμε, γιατί και τα αφεντικά “ιδιαίτερες γαστρονομικές απαιτήσεις” έχουνε. (Η αποκλειστικότητα των πληροφοριών είναι αποτέλεσμα της οργανικής σχέσης μας με την πραγματικότητα. Και όχι μόνο.) […]

]]>
Σχόλιο στο ΚΥΠΡΟΣ: ΠΗΓΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ…ΛΕΙΨΑΝΑ – «ΚΑΤΣΑΔΑ» ΣΤΟ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ από Καπανδρίτης http://www.bangladeshnews.gr/kypros-pigan-pedia-nipiagogiou-na-proskynisoun-lipsana-katsada-sto-yp-pedias/#comment-703 Thu, 22 Sep 2016 15:57:12 +0000 http://www.bangladeshnews.gr/?p=36347#comment-703 Οσον αφορά γιά την γνωστή εβραία Ελισάβετ …Σαββουρίδου θα πρέπει να ξέρει ότι εκτός ότι είναι δικαίωμα των δασκάλων και καθηγητών γιά θρησκευτικές εκδηλώσεις ακόμα και στα παιδιά τους. Σχεδόν σε όλα τα σχολεία στον κόσμο απο την παιδική ηλικία επιτρέπονται οι θρησκευτικές εκδηλώσεις και τιμές στην θρησκεία που πιστεύει ο καθένας! Ακόμα και στις αθεοκομμουνιστικές χώρες βάζουν και τα μικρά παιδιά τους με πίεση οι κυβερνήσεις να πηγαίνουν στις εκδηλώσεις και να τιμούν λατρευτικά τον κομμουνισμό! Το ίδιο γίνεται και σε όλα τα μουσουλμανικά σχολεία αλλά και στα εβραϊκά σχολεία σε όλο τον κόσμο! Γιατί εκεί δεν διαμαρτύρεται η Σαβ(βουρ)ίδου; Μήπως τυχόν και θήξει τους ομόπιστους και ομοεθνείς της, τους οποιούς υπηρετεί πιστά και όχι τον Κυπριακό λαό;!

]]>
Σχόλιο στο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 1.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΖΑΓΟΡΑ ΜΕ 40 ΕΥΡΩ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ!! από Ιωαννης http://www.bangladeshnews.gr/perissoteri-apo-1-000-allodapi-mazevoun-mila-stin-zagora-me-40-efro-merokamato/#comment-702 Thu, 22 Sep 2016 12:43:40 +0000 http://www.bangladeshnews.gr/?p=36223#comment-702 Ποσες ωρες δουλευουν τη μερα για τα 40 ευρω ; ας μας τοπεις αυτο.

]]>
Σχόλιο στο ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΕΝΟΣ ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ: ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟΝ ΟΑΕΕ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ…ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ! από ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ http://www.bangladeshnews.gr/to-xespasma-enos-el-epangelmatia-kliste-to-rimadi-ton-oaee-ke-patiste-epanekkinisi/#comment-701 Thu, 22 Sep 2016 12:31:33 +0000 http://www.bangladeshnews.gr/?p=36371#comment-701 ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΑΕΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΝΕΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ.Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΑΕΕ ΟΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

]]>
Σχόλιο στο ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ: ΠΗΓΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΑ… από unhöflich http://www.bangladeshnews.gr/ellinida-nosilevtria-piga-se-germaniko-nosokomio-gia-doulia-ke-sothika/#comment-699 Fri, 16 Sep 2016 07:09:09 +0000 http://www.bangladeshnews.gr/?p=28468#comment-699 Σα δε ντρεπεσαι λεω εγω.Ντροπη σου.Πως μιλας ετσι? Πράγματικα απογοήτευομαι για τους ανθρώπους οταν πεφτω σε κατι ατομα σαν και του λόγου σου. Τι σε κοφτει αν κάποιος θελει να ζησει αλλου και θεωρει οτι βρηκε το καλύτερο εκει? ποιο ειναι το ψυχολογικό που κουβαλας και βγαζεις τετοιο μενος??

]]>
Σχόλιο στο ENA ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ; από Βασίλης Περαντζάκης http://www.bangladeshnews.gr/ena-ekpliktiko-arthro-katalaves-kidemona-ton-pedion-tou-oreokastrou-giati-ise-vlakas-ke-fasistas/#comment-698 Thu, 15 Sep 2016 08:42:17 +0000 http://www.bangladeshnews.gr/?p=35915#comment-698 Εσύ γράφεις με κεφαλαία για να αποδείξεις ότι είσαι ρατσιστής και φασίστας «Έλληνα πολίτη»;

Τα παιδιά ρε; Τα παιδιά; Ούστ. Ελπίζω να μην έχεις παιδιά. Θα τα κάνεις δυστυχισμένα.

]]>
Σχόλιο στο ENA ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ; από ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ http://www.bangladeshnews.gr/ena-ekpliktiko-arthro-katalaves-kidemona-ton-pedion-tou-oreokastrou-giati-ise-vlakas-ke-fasistas/#comment-697 Wed, 14 Sep 2016 18:08:15 +0000 http://www.bangladeshnews.gr/?p=35915#comment-697 ΠΡΩΤΟΝ. ΜΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΟ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ. ΕΣΥ ΠΗΓΕΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΩΣ ΙΣΟ ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ Ή ΣΑΝ ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΒΑΡΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΟΥΤΕ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΩ ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΑ ΣΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΠΆΛΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΆΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΊΣΑΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΌΛΟΙ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ

]]>
Σχόλιο στο ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ: ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΤΕ- ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΠΑΡΑ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ! από KostasFra http://www.bangladeshnews.gr/danistes-pros-eleftherous-epangelmaties-kopste-to-lemo-sas-an-chrostate-protimotero-to-louketo-para-i-rythmisi-ofilon/#comment-696 Wed, 14 Sep 2016 14:11:37 +0000 http://www.bangladeshnews.gr/?p=35909#comment-696 «Οι επιχειρήσεις που δεν είναι σε θέση να ρυθμίζουν και να εξοφλούν εγκαίρως σε μηνιαίες δόσεις τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους είναι μη βιώσιμες και πρέπει να κλείσουν»

Καλά είναι ανάγκη να μας θυμίζουν τους ισχύοντες νόμους ? Ομως ας τον εφαρμόσουν πρώτα στις ΔΕΚΟ και στις λοιπές κρατικοδίαιτες επιχειρήσεις και Τράπεζες και ακραιφνείς ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ με βάση και έλεγχο των ισολογισμών τους ! Οι Αυτοαπασχολούμενοι και Ελεύθεροι Επαγγελματίες που κολλάνε ? Με ποια αιτιολογία θεωρούνται …μη βιώσιμοι, δηλαδή πεθαμένοι, και …πρέπει να κλείσουν !
Τώρα είναι δημοσιογραφικό η …..θεσμικό το..παραπάνω απόφθεγμα ?

]]>
Σχόλιο στο ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ: ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΤΕ- ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΠΑΡΑ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ! από KostasFra http://www.bangladeshnews.gr/danistes-pros-eleftherous-epangelmaties-kopste-to-lemo-sas-an-chrostate-protimotero-to-louketo-para-i-rythmisi-ofilon/#comment-695 Wed, 14 Sep 2016 13:55:56 +0000 http://www.bangladeshnews.gr/?p=35909#comment-695 Εδώ μέχρι πρότινος έστελναν κόσμο στη…φυλακή, όχι γιατί όφειλε εισφορές, αλλά γιατί καταχράστηκε …λέει τις ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΕΣ εισφορές του …εαυτού του !
Εδώ ακόμα σήμερα θεωρείται…λέει κάθε ένας που είχε ασφαλιστεί πριν τη 01.01.1993 (δηλαδή ήταν τότε κάποιας ηλικίας) ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ και εάν άρχιζε μετά την ως άνω ημερομηνία και οποιαδήποτε άλλη παράλληλη δραστηριότητα τον υποχρέωναν να ασφαλιστεί και για αυτή τη δεύτερη παράλληλη δραστηριότητα !
Εδώ θεωρούν κάθε ένα που κάνει τυπικά έναρξη εφ όρου ζωής …πελάτη τους και αγωνίζονται λυσσαλέα να τον διατηρούν ασφαλισμένο, έστω και εάν δεν έχει τις προϋποθέσεις απαιτώντας εισφορές εν γνώσει τους ότι δεν θεμελιώνει δικαίωμα σύνταξης.
κλπ.κλπ.κλπ. που δεν πρέπει να μάθουν οι…Θεσμοί ! Δυστυχώς για εμάς οι δικοί μας θεσμοί αδιαφορούν και αφήνουν όλους αυτούς που ευθύνονται να κυκλοφορούν ελεύθερα ανάμεσα μας και μάλιστα επαίρονται για τα κατορθώματα τους !

]]>