ΜΠΑΣΚΕΤ: ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Ο ΦΑΡΟΣ «ΖΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ» ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Με φόντο στο πάνελ των ομιλητών το τρόπαιο του 41ου Κυπέλλου Ελλάδας των Ανδρών, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ η συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αυριανού καταληκτικού αγώνα του θεσμού, μεταξύ Παναθηναϊκού και Φάρου Κερατσινίου.

«Πάμε να πάρουμε το Κύπελλο», ήταν τα μήνυμα του προπονητή του Φάρου, Ανδρέα Πολέμη, στους παίκτες του μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και την πρόκριση της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Παράλληλα, ο τεχνικός της ομάδας του Κερατσινίου επισήμανε ότι θέλει να αποδείξει ο ίδιος και οι παίκτες του ότι δεν έφτασαν τυχαία μέχρι εδώ, ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά: «Ζούμε το όνειρο». Από την πλευρά του ο τεχνικός του πολυνίκη του θεσμού με 16 τρόπαια Κυπέλλου, Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, χαρακτήρισε το αυριανό παιχνίδι ως το πιο σημαντικό της χρονιάς μέχρι στιγμής, ενώ τόνισε ότι ο Φάρος, που προέρχεται από την Α2 Ανδρών, θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για όλους, σχετικά με την προσπάθεια επίτευξης ενός στόχου.

Κοινός παρονομαστής όσων βρέθηκαν σήμερα στο πάνελ των ομιλητών ήταν ο αυριανός τελικός να διεξαχθεί σε φίλαθλα πλαίσια, ενώ όπως επισήμανε ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης από πλευράς ομοσπονδίας: «Να είναι όλοι στα όρια της ευπρέπειας. Το μπάσκετ μπορεί και έχει διαφορετικές αντιλήψεις».

Αρχικά το λόγο στο πάνελ των ομιλητών πήρε ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης, ο οποίος είπε: «Ελπίζω ότι θα έχουμε ένα πολύ ωραίο αγώνα. Και μία πολιτισμένη ατμόσφαιρα. Το κύπελλο αποτελεί τον σπουδαιότερο θεσμό της ομοσπονδίας και όλοι πρέπει να τον τιμούμε. Να έχουμε μία ευχάριστη βραδιά και να κερδίσει ο καλύτερος. Να είναι μία γιορτή».

Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, δήλωσε: «Να συγχαρώ τις δύο ομάδες για την πρόκριση τους στον τελικό. Ελπίζω να γίνει καλό παιχνίδι σε σωστή ατμόσφαιρα. Να είναι όλοι στα όριο της ευπρέπειας. Το μπάσκετ μπορεί και έχει διαφορετικές αντιλήψεις».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *