ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ

Στο περιθώριο της έκτακτης Συνέντευξης Τύπου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, ο Τάκης Μπαλτάκος αναφέρθηκε σε μια καταγγελία που έγινε σε βάρος του «τριφυλλιού» για δύο εικονικά συμβόλαια.

Ένα δημοσίευμα αρκούσε για να προκαλέσει την έντονη αντίδραση από πλευράς του κ. Τάκη Μπαλτάκου. Στο περιθώριο της σημερινής (22/1) έκτακτης Συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ, ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ σχολίασε όσα αναφέρονταν στην εφημερίδα «Τα Νέα», σύμφωνα με την οποία έγινε ανώνυμη καταγγελία σε βάρος του «τριφυλλιού» για εικονικά συμβόλαια εντός της ομάδας.

Όπως αναφέρεται στο φύλλο της Πέμπτης (21/1), η υπόθεση έχει ανατεθεί στην ΕΕΑ προκειμένου για τη διερεύνησή της, με τον Οικονομικό Εισαγγελέα να επεμβαίνει έχοντας τον πλήρη έλεγχο της υπόθεσης. Εφόσον, τα στοιχεία που διαθέτει στα χέρια του συνηγορούν πως υπάρχει κάτι μεμπτό, τότε μπορεί να διατάξει ακόμη και το άνοιγμα λογαριασμών.

Σε όλα τα παραπάνω, κ. Τάκης Μπαλτάκος απάντησε σήμερα (22/1) λέγοντας πως «διαβάσαμε σε εφημερίδες ότι υπάρχει μια ανώνυμη καταγγελία πως τάχα μου ο Παναθηναϊκός έχει δύο εικονικά συμβόλαια. Εμείς αυτό δεν το γνωρίζουμε επισήμως. Είναι προφανές ότι κάποιο ερπετό με καρδιά ρουφιάνου έκανε αυτή την ανώνυμη καταγγελία. Αυτός ο άνθρωπος, ας τον ονομάσουμε έτσι, είναι στους κύκλους αυτών που εχθρεύονται τον Παναθηναϊκό. Όταν η καταγγελία έρθει εις γνώση μας, τότε θα την αντιμετωπίσουμε ανάλογα«.

Αφήστε μια απαντήση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *