ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ

Στο κενό έπεσαν οι προτάσεις της κυβέρνησης στους αγρότες, από ότι φαίνεται, από την χθεσινή συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου. Οι αγρότες εκτιμώντας ότι δεν υπήρξε καμία ουσιαστική μετακίνηση από τον πρωθυπουργό προς την πλευρά των ανθρώπων της υπαίθρου, αποφάσισαν να γυρίσουν ξανά στα μπλόκα.

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι αγρότες στα Τέμπη, κλείνοντας πάλι τον δρόμο.

Απο χθες το μεσημέρι, κλειστά επ’ αόριστον είναι και τα Μάλγαρα. Ο επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου των Μαλγάρων, Αχιλλέας Καμπούρης, δυσαρεστημένος με το αποτέλεσμα της συνάντησης στο Μέγαρο Μαξίμου δήλωσε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι «δεν βγήκαμε ηττημένοι, είμαστε ακόμα πιο δυνατοί, ο κόσμος πήρε το μήνυμα και είναι εξαγριωμένος». Όπως διευκρίνισε, απόφαση της γενικής συνέλευσης των συμμετεχόντων στο μπλόκο είναι η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, ενώ επισήμανε πως «πλέον στο τραπέζι μπαίνουν και προτάσεις για εναλλακτικές μορφές κινητοποιήσεων, πέραν του επ’ αόριστον αποκλεισμού».

Συνεχίζει να είναι κλειστή και η Εγνατία Οδός στα Κερδύλια, ενώ με επ’ αόριστον αποκλεισμό θα συνεχίσουν και στο τελωνείο Προμαχώνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *