ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Ο ΓΚΙΓΚΣ

«Αντίο» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από 29 χρόνια είπε ο Ράιαν Γκιγκς.

Η «σημαία» των «κόκκινων διάβολων» ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το σύλλογο, κάτι που ήταν ήδη γνωστό εδώ και αρκετό καιρό μετά την έλευση του Ζοζέ Μουρίνιο στο «Ολντ Τράφορντ». Στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νέο τεχνικό της ομάδας, δεν ξέχασε τον Άλεξ Φέργκιουσον, αλλά και τον Λουίς Φαν Γκάαλ, ενώ ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι να ασχοληθεί με την προπονητική.

«Πήρα μία τεράστια απόφαση. Να φύγω από αυτό το σύλλογο που ήταν η ζωή μου από τα 14 μου χρόνια. Το σκέφτηκα πάρα πολύ. Θεωρώ ότι το timing είναι το σωστό και παρότι δεν έχω άμεσα πλάνα για να μπω στην προπονητική, αυτό είναι το μέρος που θέλω να βρίσκομαι.

Ήμουν εξαιρετικά τυχερός που είχα δύο σπουδαίους προπονητικούς μέντορες. Πρώτα τον Σερ Άλεξ, με τον οποίο πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου δουλεύοντας μαζί του και μαθαίνοντας από αυτόν και για τον οποίο πιστεύω πως παραμένει ο μεγαλύτερος προπονητής και πρόσφατα με τον Λουίς Φαν Χάαλ, για τον οποίο μιλάει από μόνο του το βιογραφικό του. Ήταν ανεκτίμητη η γνώση που πήρα από αυτούς.

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να λέω αντίο μετά από 29 χρόνια. Αγάπησα κάθε λεπτό ως παίκτης και ως προπονητής και δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο θα μου λείπει να περπατώ στο Old Trafford. Είναι καιρός όμως για ένα νέο κεφάλαιο και μία νέα πρόκληση. Είμαι ενθουσιασμένος για το μέλλον» επισήμανε ο Γκιγκς, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νέο προπονητή των «μπέμπηδων»: «Θέλω να συγχαρώ τον Ζοζέ Μουρίνιο για την πρόσληψή του από έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο. Σε αυτό το υψηλό επίπεδο υπάρχουν ελάχιστοι προπονητές που είναι γεννημένοι νικητές και ο Ζοζέ είναι χωρίς αμφισβήτηση ένας από αυτούς. Ξέρω ότι οι οπαδοί θα τον καλωσορίσουν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *