ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

«Ήρθα για να εκφράσω την έντονη ανησυχία μου για το προσφυγικό και τις εξελίξεις» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας με τον οποίο συναντάται. Νωρίτερα, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου της ΝΔ με τον πρωθυπουργό.

Η προσφυγική κρίση ήταν το αντικείμενο συνεδρίασης της συντονιστικής ομάδας εργασίας του κοινοβουλευτικού έργου της ΝΔ την Τρίτη.

Μετά το πέρας της συνεδρίασης, ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος δήλωσε:

«Μόνο αντικείμενο της συζήτησης ήταν το προσφυγικό – μεταναστευτικό. Συζητήθηκαν σε βάθος όλες οι πτυχές και οι διαστάσεις της δραματικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται το προσφυγικό-μεταναστευτικό».

Στη συνάντηση που είχε την Τρίτη με τον Προκόπη Παυλόπουλο, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, ζήτησε συνάντηση πολιτικών αρχηγών για την ανάγκη διαμόρφωσης μιας εθνικής γραμμής αντιμετώπισης της προσφυγικής κρίσης, αλλά και υπεράσπισης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της ΝΔ έχει δηλώσει πρόθυμος να συμμετάσχει σε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για το προσφυγικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *