«ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ» ΑΦΗΣΑΝ ΠΑΡΙ ΚΑΙ ΣΙΤΙ

Η Μάντσεστερ Σίτι πήγε στη Γαλλία με σοβαρές απουσίες, μιας και δεν είχε την ενίσχυση των Κομπανί και Γιάγια Τουρέ, αλλά έφυγε από το Παρίσι με «χρυσή» ισοπαλία (2-2) και περιμένει την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Έτιχαντ», στις 12 Απριλίου, προκειμένου να διεκδικήσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Στο 14΄ λεπτό ο Σανιά ανέτρεψε τον Νταβίντ Λουίς αλλά το πέναλτι του Ιμπραΐμοβιτς αποκρούστηκε από τον Χαρτ, που έπεσε σωστά στη δεξιά γωνία του. Η πρώτη «ψυχρολουσία» για τους γηπεδούχους ήρθε στο 38ο λεπτό, όταν Ματουιντίκαι Ραμπιό δεν συνενοήθηκαν, ο Φερναρντίνιο έκλεψε και βρήκε τον Ντε Μπράινε για το 0-1.

Οι Άγγλοι δεν χάρηκαν πάντως για πολύ το προβάδισμα, αφού στο 41΄ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν ύστερα από λάθος που δεν γίνεται ούτε σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Ο Φερνάντο δέχθηκε την πάσα του Χαρτ, έκανε λάθος κοντρόλ και ο Ιμπραΐμοβιτς που μπήκε στη φάση έβαλε απλώς την κόντρα για το 1-1, σε ένα περίεργο γκολ.

Η Παρί πήρε προβάδισμα στο 59΄ με τον Ραμπιό, όταν σε εκτέλεση κόρνερ ο Καβάνι έπιασε την κεφαλιά, ο Χαρτ απέκρουσε δύσκολα και ο 21χρονος Γάλλος διεθνής μέσος έγραψε το 2-1 σε άδειο τέρμα, ενώ στο 62΄ η κεφαλιά του Ιμπραΐμοβιτς σταμάτησε στο δοκάρι της Σίτι.

Στο 72΄ η τύχη ήταν με το μέρος των φιλοξενούμενων, καθώς ο Φερναντίνιο εκμεταλλεύτηκε την κακή εκτίμηση της φάσης μεταξύ Οριέ και Τιάγκο Σίλβα και με σουτ, που κόντραρε στον συμπατριώτη του, ισοφάρισε στο τελικό 2-2.

Διαιτητής: Μίοντραγκ Μάζιτς (Σερβία)

Κίτρινες: Νταβίντ Λουϊς και Ματουϊντί (χάνουν τη ρεβάνς) – Κλισί, Φερνάντο, Μανγκαλά, Χεσούς Νάβας

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (Λοράν Μπλαν): Τραπ, Οριέ (78΄ Φαν ντερ Βιλ), Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίς, Μάξουελ, Τιάγκο Μότα, Ραμπιό (78΄ Λούκας), Ματουϊντί, Ντι Μαρία, Καβάνι, Ιμπραχίμοβιτς.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Χαρτ, Σανιά, Μανγκαλά, Οταμέντι, Κλισί, Φερναρντίνιο, Φερνάντο, Νάβας, Ντε Μπράιν (77΄ Ντελφ), Σίλβα (89΄ Μπονί), Αγουέρο (90+3΄ Κολάροφ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *