ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 17/8 Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΣΑΚΚΑ – ΣΕΪΣΙΔΗ

Λόγω απουσίας τριών αστυνομικών – μαρτύρων κατηγορίας αναβλήθηκε για τις 17 Αυγούστου 2016 από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας η δίκη του Μάριου Σεισίδη και του Κώστα Σακκά.

Οι δύο κατηγορουμένοι αντιμετωπίζουν τα αδικήματα της κλοπής (αφορά στο αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσαν στην περιοχή της Λακωνίας), της πλαστογραφίας ( αφορά στις ταυτότητες και τις πινακίδες κυκλοφορίας), της αντίστασης κατά της αρχής, της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και δύο παραβάσεων του ΚΟΚ.

Στην αρχή της διαδιακασίας, ο  ο Κώστας Σακκάς, ανέφερε στο δικαστήριο  ότι «ξυλοκοπηθήκαμε και από την άλλη κατηγορούν εμάς», ενώ και οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες.

Παράλληλα, ο συνήγορος  των κατηγορουμένων Δημήτρης Κατσαρής, ανέφερε ότι η υπεράσπιση δεν έχει λάβει γνώση της δικογραφίας.

Σημειώνεται, ότι τα μέτρα ήταν δρακόντεια στο κτίριο 7 στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και οι αστυνομικοί επέτρεπαν την είσοδο στην δικαστικη αιθουσα μόνο σε περιορισμένο αριθμό πολιτών, συνηγόρων και δημοσιογράφων.

Αρέσει σε %d bloggers: