ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΣΤΟ DERBY ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Μισή ώρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη (20:00 αντί 20:30) θα γίνει η σέντρα του ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των play offs της Super League, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο (29/05).

Η αλλαγή αυτή, όπως έγινε γνωστό από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, ήταν επιβεβλημένη καθώς δεν υπήρχαν διαθέσιμες πτήσεις για την επιστροφή των «ασπρόμαυρων» στην Θεσσαλονίκη.

Ένα επιπλέον πρόβλημα έχει να κάνει και με το ενδεχόμενο διεξαγωγής 4ου αγώνα, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, στην περίπτωση που οι «πράσινοι» μετά το 1-0 που προηγούνται δεν κάνουν το 2Χ2 στη συνέχεια των τελικών των play offs της Α1. Σε τέτοια περίπτωση αυτό έχει προγραμματιστεί να γίνει την ίδια ημερομηνία (29/05) με ώρα έναρξης στις 19:30, στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Γίνεται αντιληπτό ότι εάν έρθουν έτσι τα πράγματα το πρόβλημα που δημιουργείται είναι μεγάλο, καθώς θα υπάρξει κοινή συνύπαρξη των οπαδών της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού στον ίδιο χώρο, κάτι που κανείς δεν θέλει να σκέφτεται. Ήδη αναζητούνται λύσεις μεταξύ των αρμόδιων φορέων, αλλά δεν θα γίνει τίποτα έως ότου ξεκαθαρίσει η σειρά των τελικών στο μπάσκετ.

Η ανακοίνωση της Super League: «Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Α.Ε.Κ. – Π.Α.Ο.Κ. στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής των Playoffs θα διεξαχθεί την Κυριακή 29.05.2016 στις 20:00 (αντί για τις 20:30).

Πηγή: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *