ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ ΜΕΓΑΡΩΝ: ΕΔΕΣΕ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΟ ΣΚΥΛΟ, ΤΟΝ ΕΣΥΡΕ…ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ

Ένας ηλικιωμένος άνδρας, το πρωί της Πέμπτης 3 Ιουνίου, εντοπίστηκε στο 65ο χιλιόμετρο της Λεωφόρου Αλεποχωρίου στα Μέγαρα, να σέρνει από το μηχανάκι του στην άσφαλτο το σκελετωμένο σκυλί που βλέπετε στις φωτογραφίες. Διερχόμενος οδηγός που είδε το έγκλημα, τον σταμάτησε και άρχισε να τσακώνεται μαζί του, ενώ άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περνούσαν τυχαία από το σημείο, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μεγάρων.

dog1

Ο δράστης – που είχε δεμένο από το πόδι τον σκύλο στο παπάκι του – δυστυχώς αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα λόγω ηλικίας και θα οριστεί δικάσιμος για την εκδίκαση της υπόθεσης του. Το σκελετωμένο σκυλί μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο του Ιερόθεου Κρητικού όπου και κατέληξε καθώς τα τραύματα του σε συνδυασμό με τη γενικότερη κατάσταση του (σκελετωμένο από τη λεϊσμανίαση) στάθηκαν μοιραία για τη ζωή του.

dog 2

Οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης έδειξαν για άλλη μια φορά μεγάλη κατανόηση για έναν άνθρωπο που βασάνισε μέχρι θανάτου – χωρίς να δείξει έλεος – ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα.

Πηγή: zoosos.gr

5 thoughts on “ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ ΜΕΓΑΡΩΝ: ΕΔΕΣΕ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΟ ΣΚΥΛΟ, ΤΟΝ ΕΣΥΡΕ…ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ

  • 28 Ιουνίου 2016 at 01:14
    Permalink

    Ο εισαγγελέας ποιο νόμο εφάρμοσε και τον άφησε ελεύθερο λόγω ηλικίας;;; Τον νόμο που ψήφισαν αυτά τα πολιτικά κατακάθια που μας κυβερνούν δεν εφάρμοσε;;; Βέβαια ο εισαγγελέας έχει το δικαίωμα από τον νόμο να πράττει κατά συνείδηση και ανάλογα με την πράξη.
    Εκτέλεση λοιπόν στον πορνόγερο, στον εισαγγελέα και σε κάθε πολιτικό σκουπίδι που ψηφίζει νόμους για να είναι ελεύθερα στην κοινωνία αυτά τα δίποδα κτήνη.
    Πρέπει να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας, δεν πάει άλλο. Πρέπει να σταματήσει αυτό το κακό, και εφόσον δεν υπάρχει Δικαιοσύνη, Νόμος και Κράτος να το σταματήσουν, πρέπει να το σταματήσουμε εμείς. Άι σιχτήρ από ‘κει πια!

    Reply
  • 26 Ιουνίου 2016 at 23:57
    Permalink

    Δυστυχώς υπάρχουν κάτι κτήνη ,όπου η ψυχή τους είναι σατανικη ,μαύρη και καταδικασμένη να πράττει εγκλήματα .
    Αυτοί οι άνθρωποι όταν θα είναι έτοιμοι να βγει η ψυχή τους , θα κριθούν κατάλληλα !!!!
    Πάντως εγώ εάν μπορούσα να πάρω το νόμο στα χέρια μου και να τιμωριςω τους διαβόλους που διαπράττουν τέτοιου τύπου εγκλήματα …καθε βράδυ, θα έκανα αυτο που τους πρέπει….

    Reply
  • 26 Ιουνίου 2016 at 22:59
    Permalink

    εγω πρωσοπικα θα τον εδενα και θα τον εσερνα θεσσαλονικη καβαλα

    Reply
  • 26 Ιουνίου 2016 at 19:48
    Permalink

    η εισαγγελια κριμα που ξοδεψε τοσα χρονια στα θρανια για να γινει ανθρωπος και να βοηθαει τον κοσμο να γινεται καλυτερος.να δουμε στην κριση τι θα εχει να πει στην απολογια της…

    Reply
  • 26 Ιουνίου 2016 at 19:40
    Permalink

    εύχομαι να τον δέσουν πίσω από ένα αμάξι και να το αναγκάσουν να κάννη 20 χιλιόμετρα με κουτσό!!!!!!!!!!!!

    Reply
Αρέσει σε %d bloggers: