ΑΦΗΣΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ ΚΑΙ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Από την άλλη πλευρά η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε αυτό που ήθελε στο «Φίλιπς Στάντιον» αφού με το 0-0 εναντίον της Αϊντχόφεν μεταφέρει την υπόθεση-πρόκριση στην έδρα της και φυσικά έχει τον πρώτο λόγο στη ρεβάνς της 15ης Μαρτίου στο «Βιθέντε Καλντερόν», όμως όλα παραμένουν ανοιχτά.

Πολύ κακό ματς με ελάχιστες ευκαιρίες εκατέρωθεν. Μόλις μία για την PSV στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγο αποβολής του Ουρουγουανού, Γκαστόν Περέιρο, στο 68΄.

Ούτε και τότε ο «Τσόλο» Σιμεόνε επιχείρησε να ρισκάρει. Οι «Ροχιμπλάνκος» είχαν τη μπάλα στα πόδια τους και δεν χρειάστηκε να κάνουν τίποτα παραπάνω.

Βέβαια, ισοπαλία με σκορ στη ρεβάνς δίνει πλέον την πρόκριση στην Αϊντχόφεν, αλλά ο Σιμεόνε μάλλον δεν φοβάται τέτοιο ενδεχόμενο, όπως φάνηκε στα τελευταία 25 λεπτά της σημερινής αναμέτρησης.

Διαιτητής: Ντανιέλε Ορσάτο (Ιταλία)

Κίτρινες: Περέιρο – Σάβιτς

Κόκκινη: Περέιρο (68΄ – δεύτερη κίτρινη)

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ (Φιλίπ Κοκού): Ζουτ, Αρίας, Μπρούμα, Μορένο, Βίλεμς, Πρόπερ, Φαν Χίνκελ, Γουαρντάδο (75΄ Χέντριξ), Νάρσινγκ (65΄ Μιρίν), Λοκάντια (86΄ Λεστιέν), Περέιρο

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Χουανφράν, Σάβιτς, Γοδίν, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Σαούλ (74΄ Κορέα), Όλιβερ Τόρες, Κόκε, Γκριεζμάν, Βιέτο (61΄ Φενράντο Τόρες).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *