ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΛΟΥΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Σε μια εξαιρετική εκδήλωση θα έχει την ευκαιρία να παρεβρεθεί σήμερα το κοινό της Θεσσαλονίκης στο Βυζαντινό Λουτρό, το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στα 14 κορυφαία μνημεία της παγκόσμιας κληρονομιάς. Πρόκειται για ένα από τα εναπομείναντα μνημεία της UNESCO, το οποίο αξιοποιείται ως χώρος προαγωγής και έκφρασης της τέχνης.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει δυο μουσικές παραστάσεις στα πλαίσια εορτασμού των 10 χρόνων λειτουργίας του Ωδείου Άνω Πόλης, το οποίο διοργανώνει την εκδήλωση σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης και τον Δήμο Θεσσαλονίκης . Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο Διευθυντής του Ωδείου και καταξιωμένος μαέστρος Παναγιώτης Διαμαντής.

Στις δυο μουσικές παραστάσεις το κοινό θα παρακολουθήσει αποσπάσματThessaloniki_Vyzantino_loutroα από musicals του Broadway, από την τάξη τραγουδιού της κυρίας Λύκα Μιρέλλας, καθηγήτριας μονωδίας και φωνητικής στο Ωδείο Άνω Πόλης ενώ στη δεύτερη συναυλία θα ακουστούν αποσπάσματα από παιδικά μιούζικαλ.

Οι συντελεστές της εκδήλωσης είναι οι: Μαρίνα Κολοκούρη, Σπύρος Τρίγγος, Βασιλική Μπαξεβανίδου, Γεωργία Ασημοπούλου, Ξένια Κοντογιάννη, Σοφία Καλπουρτζή, Χριστίνα Αντωνίου, Ζωή Καραθανάση και Μάρθα Μαγγίρα.

Είσοδος ελεύθερη. Οδός Θεοτοκοπούλου 17. Ώρα έναρξης 19.00 και 18.30. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι κρατήσεις θα γίνονται τηλεφωνικώς δίδοντας τα στοιχεία της Α.Τ .Τηλ. 2313 310456 (Α. Μαντζούρη).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *