Δύσκολη μέρα προβλέπεται αύριο, Τετάρτη, για τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου που θα μεταβεί στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Οι τοπικοί αγροτικοί συνεταιρισμοί έχουν ήδη δηλώσει ότι θα τον υποδεχτούν με τα τρακτέρ στους δρόμους. Ο υπουργός θα είναι συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, Χαράλαμπο Κασίμη.

Ο  Β. Αποστόλου έχει δεχτεί ήδη τα πυρά των αγροτών δηλώνοντας την αντίθεσή τους στα σχέδια της κυβέρνησης όσον αφορά το ασφαλιστικό. Μάλιστα, έχουν ζητήσει απευθείας συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλ. Τσίπρα, προκειμένου να διευθετηθούν τα αιτήματά τους.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται επισκέψεις στην Κομοτηνή, την Ξάνθη και την Καβάλα όπου και θα λάβουν χώρα συναντήσεις με εκπροσώπους της Περιφερειακής Διοίκησης και φορείς αγροτών. Στη βασική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στην Καβάλα, θα παρουσιαστεί το Νομοσχέδιο για τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς και το νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης.

Αφήστε μια απαντήση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *