ΝΕΚΡΟΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ

Απέραντη θλίψη στους χιλιάδες θαυμαστές του και όχι μόνο προκαλεί η είδηση του θανάτου του δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί της Πέμπτης στη Βουλιαγμένη.

Το δυστύχημα συνέβη στο ύψος του Δυτικού Αεροδρομίου όταν το τζιπ του 33χρονου προσέκρουσε πάνω σε προτατευτικές μπάρες.

Στο όχημα επέβαιναν επίσης άλλες δύο κοπέλες, οι οποίες τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας.

Ο Παντελής Παντελίδης γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1983 στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία.

Εργαζόταν ως αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να «κυνηγήσει» το μεγάλο του όνειρο, που δεν ήταν άλλο από το τραγούδι.

Ο Παντελής Παντελίδης έκανε πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα επιτυχία το 2011 όταν ανέβασε στο YouTube ένα τραγούδι το οποίο αμέσως έγινε viral χαρίζοντάς του τη φήμη και ανοίγοντάς του την πόρτα της δισκογραφίας.

Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν ο δίσκος με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες», κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος. Μεγάλη επιτυχία έγινε το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ενώ στο δίσκο περιλαμβάνονταν ακόμη τα τραγούδια «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», τα οποία γνώρισαν επιτυχία στο ραδιόφωνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *