67 ΝΙΚΕΣ ΟΙ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ

67-7 και συνεχίζουν! Οι Warriors μπορεί να έδιναν ώρες-ώρες την εντύπωση ότι… βαριόντουσαν στον αγώνα με τους Wizards, με αποτέλεσμα για τρία δωδεκάλεπτα να τα βρουν σκούρα, ωστόσο στο τέλος έκαναν τα… απολύτως απαραίτητα για να μην απειληθούν και να πάρουν τη νίκη. Μία νίκη που τους φέρνει ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στο να σπάσουν το απόλυτο ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ με 72-10, που κρατάνε οι Bulls από την σεζόν 1995/96. Προς το παρόν, πάντως, το Golden State έχει να λέει ότι με 8 αγώνες να απομένουν για το τέλος της σεζόν, έχει ήδη το ίδιο άθροισμα νικών με πέρυσι! Απαραίτητη σημείωση: Το περσινό ρεκόρ ήταν το καλύτερο στην ιστορία της ομάδας! Μέχρι το επόμενο δηλαδή…

Οι Πρωταθλητές δεν χρειάστηκε να πατήσουν πολύ συχνά το γκάζι, αλλά όταν το έκαναν φρόντιζαν να δείξουν ότι είναι δύο κλάσεις ανώτεροι από την Washington. Όπως δηλαδή στο φινάλε της δεύτερης περιόδου, όταν στο τελευταίο τρίλεπτο του πρώτου ημιχρόνου έτρεξαν ένα σερί 12-0, μετατρέποντας το 46-37 που έχαναν σε 49-46 υπέρ τους. Ή όταν ξεκίνησαν ένα νέο σερί 11-0 στο φινάλε της τρίτης περιόδου, το οποίο ολοκλήρωσαν στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, μετατρέποντας το εύθραυστο 74-72 υπέρ τους σε 85-72, έχοντας μέσα 4 παγκίτες και τον Harrison Barnes.

Αυτό το σερί μάλιστα καθόρισε εν πολλοίς και τον τελικό νικητή, με την διαφορά έκτοτε να ανεβαίνει διαρκώς, φτάνοντας ακόμα και τους 19 πόντους (95-76). Κι αν το Golden State δεν… πάλευε το τελευταίο τρίλεπτο του αγώνα προκριμένου ο Draymond Green να μοιράσει την 10η ασίστ του – προκειμένου να σημειώσει το 13ο φετινό του triple-double, κάτι που τελικά δεν έγινε – τότε θα έμενε κιόλας σε αυτά τα επίπεδα. Αντ’ αυτού, όμως, αυτό που συνέβη είναι οι Wizards να κατεβάσουν την διαφορά στους 6 πόντους (100-94) λίγο πριν το τέλος του αγώνα – με αποτέλεσμα να… αγχώσουν λίγο το Golden State – και τον Harrison Barnes να διαμορφώνει το τελικό σκορ με 2/2 βολές.

Κορυφαίος των νικητών για ακόμα μία φορά φέτος ήταν ο Stephen Curry με 26 πόντους, 7 ριμπάουντ, 7 ριμπάουντ και 5 κλεψίματα, με τον Draymond Green να προσθέτει 15 πόντους, 16 ριμπάουντ και 9 ασίστ, τον Klay Thompson 16 πόντους και τον Harrison Barnes 14 πόντους και 9 ριμπάουντ. Για τους Wizards, o Bradley Beal είχε 17 πόντους και ο Markieff Morris 15 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ ο John Wall έμεινε στους 8 πόντους με 4/14 σουτ, 11 ασίστ και 4 κοψίματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *