4ΑΡΑ Η ΡΕΑΛ ΣΤΟΝ ΒΑΛΒΕΡΔΕ

Την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» πήρε η Ρεάλ με προπονητή τον Ζινεντίν Ζιντάν, επικρατώντας με 4-2 της Μπιλμπάο.

Δύο φορές σκόραρε ο Κριστιάνο Ρονάλντο και έφτασε τα 21 τέρματα, έτσι προσπέρασε τον Λουίς Σουάρες και είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Ο Πορτογάλος άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό, κάτι που έκανε για πρώτη φορά μετά το ματς με την Θέλτα στο Βίγκο στις 24 Οκτωβρίου, ενώ πέτυχε το 4ο της ομάδα του στο 87′.

Αφού είχε απαντήσει ο Εράσο στο 10′, ο Χάμες Ροντρίγκες με εξαιρετικό σουτ έδωσε για 2η φορά προβάδισμα στους γηπεδούχους, πριν το ημίχρονο έκανε το 3-1 ο Τόνι Κρόος, ενώ στο 90′ μείωσε για το τελικό 4-2 ο Γκόρκα Ελουστόντο.

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Ντανίλο (68′ Νάτσο), Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Καρβαχάλ, Κρόος, Μόντριτς, Κόβατσιτς (72′ Ίσκο), Χάμες Ροντρίγκες (80′ Λούκας Βάθκεθ), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ντε Μάρκος, Ετσεΐτα, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγα, Μπενιάτ, Ιτουράσπε (80′ Ελουστόντο), Εράσο, Σαμπίν (80′ Βιγκέρα), Λέκουε (68′ Μουνιαΐν), Αντούριθ.

*κόκκινη 83′ Βαράν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *