ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΙΜΙΩΝ: ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΥΣ

Συγκέντρωση εκτός τριγώνου Χίλτον-Ρηγίλης-Συντάγματος -όπου απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις με απόφαση της ΕΛ.ΑΣ.- πραγματοποιούν μέλη της Χρυσής Αυγής για την επέτειο των Ιμίων. Προκλητική εμφάνιση από τον γγ Ν.Μιχαλολιάκο, ο οποίος χαιρέτισε ναζιστικά τους συγκεντρωμένους.

Περίπου 2.500 άτομα είναι συγκεντρωμένα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Μεσογείων. Κλειστή η Μεσογείων και στα δύο ρεύματα, από την Κατεχάκη μέχρι την Μιχαλακοπούλου.

Επίσης, γύρω στους 250 αντιεξουσιαστές πραγματοποιούν συγκέντρωση στα Προπύλαια και περίπου 30 στην Πλατεία Βικτωρίας.

Στην πλατεία Βικτωρία η αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές μετά από επεισόδια που έγιναν μεταξύ αλλοδαπών.

Την ώρα που γίνονταν οι προσαγωγές, οι αστυνομικές δυνάμεις δέχθηκαν επίθεση με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης και σε δύο μηχανές της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΛ.ΑΣ. έχει απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις στο τρίγωνο της περιοχής Χίλτον-Ρηγίλης-Συντάγματος προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια και συμπλοκές ανάμεσα σε μέλη της Χρυσής Αυγής και σε αντιεξουσιαστές.

Η απόφαση της Αστυνομίας ελήφθη μετά την ανακοίνωση της ΧΑ ότι θα πραγματοποιούσε εκδήλωση για τα Ίμια στο Σύνταγμα, ενώ αντεξουσιαστές θα έκαναν μία δική τους στα Προπύλαια.

Πηγή: in.gr

Αφήστε μια απαντήση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *