Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΧΕΠΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Επιστολή έστειλαν το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, στον υπουργό υγείας, Ανδρέα  Ξανθό. Οι εργαζόμενοι ζητούν να επέμβει άμεσα για τις ιδιωτικοποιήσεις των μαγειρείων του νοσοκομείου, που θέλουν να πουλήσουν οι διοικήσεις, σύμφωνα με τους ίδιους.

 

Διαβάστε την επιστολή:

Κύριε Υπουργέ,

Έχοντας εξαντλήσει πλήρως τα όρια ανοχής και υπομονής, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργασιακού Σωματείου ΑΧΕΠΑ αποφάσισε να σας ενημερώσει για πολλοστή φορά, ευχόμαστε να είναι και η τελευταία.

Το   τελευταίο χρονικό διάστημα είμαστε μάρτυρες μιας μεγάλης προσπάθειας που γίνεται από τις απερχόμενες διοικήσεις και αν λόγου και αιτίας να  το συνεχίζουν με το ίδιο ενδιαφέρον και το προσωρινό Διοικητικό συμβούλιο του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Αναφερόμαστε στις προσπάθειες που καταβάλουν ώστε  να πουλήσουν τα μαγειρεία του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ σε ιδιώτες, πάντα με την θετική εποπτεία από την Διοίκηση της 4 η Υ.Π.Ε.

Κύριε Υπουργέ,

Είμαστε της άποψης πως αν ενημερωθείτε σωστά για την ουσία, σίγουρα δεν θα συμφωνήσετε και σίγουρα θα αντιδράσετε.

Σας παρακαλούμε θερμά επειδή το θέμα είναι ύψιστης σημασίας για μια αριστερή κυβέρνηση θα θέλαμε να μας ενημερώσετε εγγράφως και άμεσα ποια είναι σήμερα η επίσημη κυβερνητική θέση για τις ιδιωτικοποιήσεις.

Δεν μπορούμε να φανταστούμε εν καιρώ οικονομικής κρίσης να βλέπουμε να γίνονται συμβάσεις με ιδιώτες που βλάπτουν οικονομικά το δημόσιο με μεγαλύτερα κοστολόγια.

Κύριε Υπουργέ,

Σας ευχαριστούμε και αναμένουμε την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας.

Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για οτιδήποτε νομίζετε πως μπορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι.

(πχ Γυμναστήριο Φάντασμα μέσα στο Νοσοκομείο -κυλικείο ).

Mε εκτίμηση στο πρόσωπο,

το Δ.Σ Εργασιακό Σωματείο ΑΧΕΠΑ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *