15η ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΑ ΦΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ GRAND PRIX ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

Τη 15η θέση κατέλαβε η Βαρβάρα Φίλιου στο διεθνές Grand Prix ρυθμικής γυμναστικής του Τιέ (Γαλλία), στην πρώτη εμφάνισή της εντός του 2016 που σηματοδοτεί την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συγκέντρωσε 67,950 βαθμούς στο σύνθετο ατομικό και κατετάγη 17η, που ήταν όμως 15η καθώς στη διοργάνωση μετείχαν δύο επιπλέον Ρωσίδες αθλήτριες.

Το χρυσό μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό πήρε η Ρωσίδα Ρίτα Μάμουν (75,066 β.), με δεύτερη τη συμπατριώτισσά της Αλεξάντρα Σολντάτοβα (74,867 β.) και τρίτη την Ουκρανή Γκάνα Ριζατντίνοβα(72,533 β.).

«Ο πρώτος αγώνας προετοιμασίας πάντα φέρνει λάθη, τα οποία όμως ήταν λάθη απροσεξίας μπορούν να διορθωθούν στον επόμενο. Λόγω του προβλήματος που είχα με την τενοντίτιδα έχασα κάποιες προπονήσεις και αυτό μέτρησε. Το θετικό είναι πως όλοι οι κριτές είδαν ότι είμαι καλά, αν και απροπόνητη» δήλωσε η αθλήτρια στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

«Όσο πλησιάζουμε στο Ρίο, θα εκτελώ τα προγράμματά μου πιο σταθερά και πιο σωστά. Για να γίνει αυτό, πρέπει να έχω το χρόνο να προπονηθώ εντατικά, πράγμα που προς το παρόν δεν μπορώ να κάνω, λόγω των συνεχών αγώνων. Από τα μέσα Απριλίου και μετά, θα έχω ένα μήνα χωρίς αγώνες, για να ρίξω όλο το βάρος στην προπόνηση» συμπλήρωσε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *