ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ…Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

Μετά από 12 ώρες έληξε η «ομηρία» του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης που παρέμεινε «παγιδευμένος» στο κτίριο της πρώην Νομαρχίας Ροδόπης. Ο Βαγγέλης Αποστόλου είχε δηλώσει πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το κτίριο αν πρώτα δεν ανοίξουν κανονικά οι πόρτες και δεν προσέλθουν οι αγρότες για ήρεμο διάλογο.

Στο σημείο μετέβη η  εισαγγελέας Πρωτοδικών Μελισσάρη Κωνσταντίνα η οποία συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των αγροτών ζητώντας να φύγουν με ειρηνικό τρόπο από τον χώρο και να απελευθερώσουν τις πόρτες εξόδου του κτιρίου, σε μία προσπάθεια να μην γίνουν έκτροπα ή επεισόδια με τη χρήση αστυνομικών δυνάμεων.

Τελικά αργά το βράδυ, οι διαδηλωτές αγρότες άρχισαν να αποχωρούν από το κτήριο της πρώην νομαρχίας Ροδόπης και δήλωσαν ότι η μάχη θα δοθεί στο δρόμο και στα μπλόκα  σε συνεννόηση με το συντονιστικό των αγροτών.

Σύμφωνα πάντως με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ οι αγρότες που είχαν αποκλείσει τον κ. Αποστόλου προέρχονταν όπως χαρακτηριστικά είπαν, από ομάδες της Δεξιάς ή της Ακροδεξιάς και σε καμιά περίπτωση αγρότες προερχόμενοι από τις τάξεις του κυβερνώντος κόμματος δεν προχώρησαν σε βανδαλισμούς του κτίριου, επιθέσεις εναντίον των ΜΑΤ ή προπηλακισμούς εναντίον του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.

Αφήστε μια απαντήση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *